2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 112815 بازدید | 1023 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

استارتر انقدر ناراحتم با خوندن اون حرفهاش

به خدا شرف نداری بندازیش بیرون از زندگیت 

خواهش!میکنم برو مشاور روانشناس خودتو نجات بده

تو بیماری باید درمان بشی....وابستگی بی دلیل ....خودکشی واسه این اشغال؟؟؟؟

برو ببین لیاقتت و داشته اصلا؟

چرا خودتو دست کم گرفتی چرا اعتماد به نفست این وضعیت!! 

عزیزم این آشغال چیه آخه چقدر بددهن بخدا من سگمم دست این نمیدم چه برسه خودم یه گم ارزش قائل باش ب خود ...

همون سگمم نمیدم من

انقدرم از این تو دلش جمع شده 

قشنگ نفرت داره میباره از پیاماش

یهو‌وسط چت معمولی؟ یا تو اون چت هم‌جر و بحث بود؟؟

هر چند در هر صورت این حرفا

اونم تو عقد!!!😐

یا سرش جای دیگه گرمه

یا سرش جای دیگه گرمه و این پیاما رو اون سرگرمیه داده؟؟

یا اینکه عوضی تر از این پیدا نمیشه

هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهی ...

بمیرم برات این کاری نرفته شمال با زیدش رفته مرتیکه وقت نداره توام داری مزاحمش میشی

خب که چی مثلا ؟!«»

من شما رو نمیدونم چقدر به شوهرت زنگ میزنی.ولی یکی رو دیدم که به نظرم رو مخ ترین زن جهان بحساب میومد چون ۵ دقیقه یک بار زنگ شوهرش میزد ببینه کجاست.واقعا یعنی چی؟یعنی طرف تو دستشویی هم باید جواب میداد وگرنه  دیگه واویلا بود

این دوست داشتن نیست متوجه نیستی تو وابسته ای معتادش شدی اونم می‌دونه ولش نمیکنی واسه همین انقد باهات ...

آره مریض شده 

متاسفانه 

باید به خودش!بیاد 

کاش بتونه خودشو نجات بده

درد من شوهر داشتن و نداشتن نیست درد من دوست داشتن بود که الان دگ بی حس شدم .. امیدوارم مهرش بره از د ...

تو دوسش نداری تو فقط وابستش شدی .میدونی اذیتت میکنه ها ولی سختته دل بکنی .اگه روانت برات مهم نیست ادامه بده ی مدت بگذره کم کم به قرص اعصابم رو میاری 

خودتو نجات بده دختر تا دیر نشده

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

دوروز دیگه با بچه یک ماهه و بیخابی و پاره پوره شدن که چشمات پف کرده هی میبینی اقا رفته با دوست دخترش دور دور

به من گوش بده و عمل کن

از همه جا بلاک فردا میری دادگاه پیامارو نشون میدی درخاست طلاق میدی

گورشو گم کنه

در غیر این صورت خوددت ایمان داری لیاقتت همینه👌🏻