2777
2789
عنوان

برم دیدن شوهر سابقم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 96 پست

من حتی میتونستم بعد طلاق هم مهرمو بگیرم دادگاه این رای رو داده بود اما باتموم بدیاش بازم وقتی زمینگیر شد دلم نیومد خانوادش افتادن به التماس که هزینه دوادکترش زیاده منم دلم سوخت بخشیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا بازهم اصرار دارن میگن بزار برای اخرین بار ببیندت باهات حرف داره سالها گذشته دوباره دیدنش ویاداوری اذیتا وحرفاش وعشقی که بپاش ریختم وندید برام عذابه اما از طرفی دلم میسوزه میگم یکباره انقدر اصرار میکنه برم حرفاشو بشنوم ولی میترسم دگرگون شم من میخوام به همسرم متعهد باشم درضمن اونم چیزی نمیدونه اگر بگم نمیدونم موافقت کنه یانه

حالا بازهم اصرار دارن میگن بزار برای اخرین بار ببیندت باهات حرف داره سالها گذشته دوباره دیدنش ویاداو ...

به نظر من بهتره به همسرت بگی و اگه لازم شد باهم برید.  یا خونه پدرت قرار بزار و در حضور خانواده خیلی رسمی انگار که فقط پسر عموته. ببینش.     یا هم. به ‌کسی که برات پیقام اورده بگو بهش بگه تو بخشیدیش ولی نمیخوای که ببینیش چون دوست نداره زندگیت  دچار چالش بشه.   

با همسرت صحبت کن و با هماهنگی ایشون برو حتما.

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
حالا بازهم اصرار دارن میگن بزار برای اخرین بار ببیندت باهات حرف داره سالها گذشته دوباره دیدنش ویاداو ...

چی بگم 

میخوای با شوهرت مشورت کنید اگه موافقت کرد بری 

چون مریضه و ممکنه آخرین روزاش باشه

بعد با مامان یا بابات بری

با همسرت مشورت کن ،اگه راضی بود برو اگه نه بگو همسرم راضی نیست

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

به نظرم اول ب همسرت توضیح بده

و با هم برید اون بیرون وایسه تو برو داخل

اگه همسزت هم قبول نگردی بری کلا بیخیال شو