من حتی میتونستم بعد طلاق هم مهرمو بگیرم دادگاه این رای رو داده بود اما باتموم بدیاش بازم وقتی زمینگیر شد دلم نیومد خانوادش افتادن به التماس که هزینه دوادکترش زیاده منم دلم سوخت بخشیدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا بازهم اصرار دارن میگن بزار برای اخرین بار ببیندت باهات حرف داره سالها گذشته دوباره دیدنش ویاداو ...
به نظر من بهتره به همسرت بگی و اگه لازم شد باهم برید. یا خونه پدرت قرار بزار و در حضور خانواده خیلی رسمی انگار که فقط پسر عموته. ببینش. یا هم. به کسی که برات پیقام اورده بگو بهش بگه تو بخشیدیش ولی نمیخوای که ببینیش چون دوست نداره زندگیت دچار چالش بشه.
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧