2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 114715 بازدید | 1026 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با توجه به تاپیکات از همون اولش

با احترام شما از اون بیشتر مشکل داری و اصلا برای خودت ارزش قائل نیستی یه ادم ضعیفی هستی که خودت رو تحقیر میکنی.

اصلا عزت نفس نداری

ادمی که انقدر خودشو تو همچین رابطه سمی ای تحقیر میکنه 

نمیشه اینجا با دو سه کلمه حرف مسیر درست رو نشونش داد

حرف دل تو عصبانیت میزنن 

بنظرم که خودت جواب خودت میدونی عزیزم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

اتفاقا چند بار خواستم این کارو بکنم خودم دلم نیومد خاک بر سرم کنن

نه اتفاقا کلی سبک میشیوقتی نمیخوادت چه اسراریه داغون میشی اینجوری

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

نمیخادتت جای دیگه گرم شده ،تجربه ۲۵ سال زندگی مشترک دارم . از الان جدا شو . نزار آینده ت مثل من به گند کشیده بشه که بخاطر بچه محکوم به زندگی باشی و مثل من طعم سه بار خیانت همسرت رو بچشی و فقط چون مهر فرزند طلاق نخوره رو پیشونی بچت تحمل کنی که بخدا عذابه

مغزم سوت کشید باورم نمیشه عاشق یکیم بشم غرورم‌بزاره یکی از این حرفا رو تحمل کنم

خودتو گم کردی خودتو عزت نفستو پیدا کن همینجا دکمه پایان رو بزن یا روشت رو عوض کن آدم شد بمون نشد تمام

عکستم دوس دارم ببینم گذاشتی لایکم کن

بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشیدنمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکنناولی انقدرم پیگیر نباشید ک ...

غلط میکنن مسعولیت دارن نسبت به زندگی خودشون باید شعور داشته باشن نه اینکه ما بریم دنبالشون مگه گوساله سامری هستن؟ 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱
نمیخادتت جای دیگه گرم شده ،تجربه ۲۵ سال زندگی مشترک دارم . از الان جدا شو . نزار آینده ت مثل من به گ ...

متلا مهر فرزند طلاق بخوره چی میشه؟!  شما هم آدمی تا کی میتونی یه لجن تحمل کنی مادر من تحمل کرد الان ۶۷ سالشه هیچی از زندگی نفهمید کاش جوون بود طلاق میگرفت ما هم آرامش داشتیم نه اینکه ما هم مجبور باشیم یه پدر عوضی تحمل کنیم... 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

عزیزم هر چقدرم که دوسش داری یه بار برای همیشه خودتو مجبور کن بلاکش کنی و شماره شو و هر چی ازش داری پاک کن 

تو اشتباه کردی که با این آدم وارد رابطه شدی 

و هر چی بیشتر ادامه بدی بدتر پشیمون میشی 

یه بار برای همیشه قیدشو بزن این آدم بدبختت میکنه 

از خدا هم گلایه نکن خدا به ما حق انتخاب داده تو مجبور نیستی با آدمی که اینطور بهت توهین کرده و دست روت بلند کرده بمونی

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️