2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 134664 بازدید | 1082 پست
تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

🤔🤔🤔😑😑😑😐😐😐عقلتو به کار بنداز لطفا آینده ی خودتو تباه نکن .. الان جدا شی و بمونی تو‌خونه با بری سر کار بهتر نیست ؟ به چه امید میخای بری زیر یه سقف با این ؟؟؟؟ میخای فردا با خودت دو تا بچه رو هم بدبخت کنی ؟ من اکثرا خواننده خاموشم ولی زورم اومد ک اینقد ساده ای .. داره بهت خیانت میکنه شاید کسی دیگه رو‌دوس داره ولش کن مرتیکه رو بندازش سطل زبالع لطفا 

تنها و غریب و بی کس 

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

فقططططط 🙄🙄🙄😐😐😐😵‍💫😵‍💫😵‍💫

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

منِ قبل از طلاقم🙂

وایه منم خیانت بود  و بعد تازه ی ماهه فهمیدم یعنی بعد از طلاق منم عقد بودم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
دقیقا تا به جای دیگه پشتشون گرم نباشه انقد راحت حرف از جدایی نمیزنن .. من از وقتی شک کردم داره بهم خ ...

هرچی پیاماتو میخونم بیشتر خودم جلو چشم میادد حالم بد میشه 😫

خداروشکررر جدا شدم منم خیلی حالم بد بود دیووونش بودم وابستش بودم نزدیم عروسیمون بود 

ولی الان خداروهزار مرتبه شکر میکنم ک گم شد رفت

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

ت منی خود خود منی ت عقد بدتر از این سرم اورد  هر کی گفت طلاق برام طلاق حکم مرگو داشت  احساس میکردم میمیذم نابود میشم  با همخ بدیاش ازدواج کردیم دقیقا بهت بگم بعد ازدواج صد برابر بدتر میشن و مم جهنمو‌ت همین دنیا دیدیم الانم ک بچه دارم و مجبورم ادامه بدم ولی جونیم رفت همیشه میگم ت عقد باید جدا میشدم و‌چرا نشدم ما عاشق نیستیم ما وابسته ایم وقتی از زندگیمون برن تازه میفهیم چه لطفی بزرگی به خودمون کردیم حق میدم بهت سخته جدایی هزار یک فکر میاد سراغ ادم ولی  به این فکر کن شاید کسی بیاد ت زندگیت ک براش خیلی حرمت داری عاشقانه دوستت داره عمرتو ب باد نده با این اره جدایی سخته ولی ی سال اولش  بعد ی سال ازاد میشی راحت میشی برو سرکار برای خودت ی زندگی خوب بساز بدون این اشغال

کاش منوتو هردو قدرتی پیدا کنیم این کثافتارو از زندیگمون بیرون بندازیم🥲بنظرت تو میتونی؟؟

سلام همشهری

توی پیامای شوهرت گعته که تا ده دیقه پیش که منو شستی حالت خوب بود

مگه چه بهش گفته بودی؟

عزیزم به تراپیست مراجعه کن، شما باید کمک بگیری،همین که میتونی توی دوران عقد چنین رفتاری از یک مرد ببینی و به مراحل بعد یعنی عروسی و زیر یک سقف رفتن و بچه دار شدن فکر کنی یعنی یه مشکلی هست…اگه طرحواره ی شما عوض بشه اونموقع دیگه این مرد التماستم کنه نگاهش نمیکنی چه برسه به اینکه هرچی از دهنش درمیاد بهت بگه و بازم تشنه ی توجهش باشی…

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهی ...

استارتر لطفاااا خواهشااا دیگه کاری بهش نداشته باش

ارزش تو همینقدره؟؟؟

که بهت بدو بیراه بگه بی دلیل بعد تو بخوای که رابطه رو حفظ کنی؟؟ دنیا برعکس شده؟

اونم توی دوران عقد؟؟؟

ول کن این آدمو

بزار به پات بیفته

راحت ازش نگذر

سخته ولی بااااید بی محل کنی راه دیگه ای نیس

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

دیونه ای

لذتی که تو ول کردن مردا هست توی موندن تو رابطه سمی نیست

مگه قحطی پسره بابا 

تروخدا انقدر خودتونو برای این لاشیا عذاب ندین