2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240740 بازدید | 1763 پست
بخدا برا تبلیغ نمیگم ولی این واقعت خوبه دوتا دوستم و مامان یکی از دوستام پیشش رفتن واقعا راضین

معرفی کن لطفا بهم ❤️

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز دوسش داری ؟

خیلی دوسش دارم میمیرم بدونش 🙃ولی مث ایشون گقت سیکتیرت میزنم نمیتونم رهاش کنم این همه بی احترامی میکنه به خودم خانوادم ولی من سکوت کردم همیشه هروقت برگشت جوابش دادم کوچیک ترین چیزی بهش نگفتم ک یوقت ناراحت نشه ترس دارم نباشه نداشته باشمش ولی هچوقت هم ندارمش

عشق ادمو احمق میکنه🖤
لطفا خودتو بیشتر ازین کوچیک نکن و یک راست دادخواست طلاق بده مگه چه تحفه ایِ که میگه نمیخوام عروس ننم ...

درد من شوهر داشتن و نداشتن نیست 

درد من دوست داشتن بود 

که الان دگ بی حس شدم .. 

امیدوارم مهرش بره از دلم فقط همین 

۰۲۱۸۸۲۰۷۱۰۴کلینیک بهسا زنگ زدی بگو با خانم دکتر ملکی وقت میخوام یکم باید پیگیری کنی بهم خبر بده اگه ...

باشه قربونت برم ممنونم 

تو خودت مشکل روانی شدید داریسریع برو روانپزشک.سررریع

یک سال تحت درمان بودم روزی ده تا قرص میخوردم خسته شدم از اون وضع و قرصامو سر خود قطع کردم 

یک سال تحت درمان بودم روزی ده تا قرص میخوردم خسته شدم از اون وضع و قرصامو سر خود قطع کردم

درمانو ادامه بده دختر

البته در کنارش باید اراده کنی و خودتم یه تلاشی بکنی

لطفا از این وضع خودتو بکش بیرون.تو جوونی

تا ابد میخوای تو این سیاهچاله باشی؟

خیلی دوسش دارم میمیرم بدونش 🙃ولی مث ایشون گقت سیکتیرت میزنم نمیتونم رهاش کنم این همه بی احترامی میک ...

الهی بمیییییییرم چقدرررررررررر مثل منیییییی😭🫂 

منم همیشه جواب توهین و بد دهنی و حتی کتکاشو با سکوت دادم همیشه صبر کردم آروم شه تا راهی واسه حل کردن مشکلات پیدا کنم همیشه از خودم و غرورم و همه چیم بخاطرش گذشتم 😔 میدونی ؟! حالم از خودم بابت دوست داشتن همچین آدمی شدیداااااا بهم میخوره .. 

کاش خدا به حال و روزم یه نگاهی بندازه مهرشو کامل ببره از دلم 

حسم میگه یکی دیگه هست خدایا منو ببخش نمیخوام تهمت بزنم

حست درست میگه عذاب وجدان نگیر 

فک میکردم نامرد تر از پارتنر من وجود نداشتع باشه ولی الان اینارو دیدم نظرم عوض شد😐

همیشه بدتر وجود داره ولی مال من جوری هول و لاشی بود خداروشکر مطمئن بودم لاشی ترازش نی😂تو دوسالم باهاش باشی فرداش کات کنی قبلش جات یکی اومده و براش اصلا مهم نیست

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ولی جاده بسته باشه اصولا تو ماشین می مومن ویلا نمیگیرن

نمی‌دونم وقتی میخواست بره استخر از استخر ویلاشم بهم عکس داد 

یعنی با خانوم بوده ؟