2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 30867 بازدید | 638 پست
مامانم که پاش درد میکنه نمیتونه تکون بخورهمادر و خواهرشورسم لابد نیومدن ک ب من گفتن بیااخرشم ک بستری ...

اسی به چیزی بهت بگم از اول تاپیکت خوندم هر وقت آدمی دیدی ک توهین کرد و غیر منطقی حرف زد اصلا جواب نده غوغا بپا میکنن بعضیا دنبال این جواب بدی شر بپا کنن 

من یه تاپیک اقدام ب بارداری زده بودم همه راهنمایی میکردن یکی یهو اومد نوشت تو این شرایط چرا بچه میارید چند صفحه رفت جلو کسی جوابشو ندادم دوباره نوشت تو این شرایط چرا بچه میارید 

سر حرفو باز میکنن برای دعوا و بی احترامی

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
از کجا مطمئنید این خانوم این کاری نکرده و هیچ مشکلی با شوهرش نداره و قطعا شوهرش مقصره؟با برداشتن طلا ...

من نگفتم که مطمئنم 

درست بخونید من گفتم به استارتر اگه این رفتار شوهرش باره اولش نیست و کلا اخلاقش اینه و چیزای دیگه ایی هم تو زندگیش هست بشینه فکراشو بکنه 

اگه باره اوله و اینا بهتره برن مشاوره چون بلاخره حرمتها شکسته شده به این آسونی مثل قبل نمیشه 

من کجا گفتم قطعا شوهرش مشکل داره و باید جداشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه خواهرم ازمون دوره حتی دوساله نرفتم خونشوندکترشم براش استراحت مطلق نوشتهچطور شوهرم دوماه نرفت سر ...

اینجا یه عده زن ستیز دور هم جمع شدن. شوهر اگه شخصیت داشته باشه خودش میبردت کنار خواهرت باشی.

الانم بشین فکراتو بکن تصمیم خودتو بگیر. اگه قراره بعد این قهر برگردی بری بدون که شوهرت عوض نمیشه. بشین همون جا سر خونت. هی تو قهر ودعوا ها مادرتم بی احترام نکنه شوهرت

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چرا باید شوهرش بدونه که زنش طلاشو برده یا نه؟!حتما دنبالشون بوده نه؟!درضمن مگه طلا زینت زن نیست چرا ...

همینو بگو،شوهر من اصلا نمیدونه چقدر طلا دارم،جاشو که عمرا بدونه،تا حالا کلامی ازم نپرسیده کجاست طلاهات؟فقط گاهی میگم زودتر برو خونه من نیستم طلا داریم تو خونه،همیننن

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شما فک میکنیاینا روشون تو رو هم وا شدهمنم شوهرم کاملا سلامت روان داره ولی فک کن به خاطر دعوا سر خواه ...

خانوم طلایی ک برا خانوم خریده میشه هدیه س چرا وقتی میری خونه مادرت شوهرت باید پیگیر باشه ببینه طلاهاتو هم بردی یا نه 

مرد اگه مرد باشه اصلا نباید یادش باشه ک طلاهای زنش کجاس خب طلایی ک برا زنه باید همراهش باشه حالا چ خونه مادرش چ جای دیگه 

اصلا حرفاتون منطقی نبود...

من هیچ وقت تو خونه دعوا درست نکردمهمیشه اون بوده ک فوش داده قهر کرده تهدید کرده.. واقعا نمیدونم تو م ...

اسی بنظرم اگ بچه نداری خدا بهت نظر کرده پس خیلی سریع جداشو ک در تباهی این آدم یه حیونه از بعداز طلاق نترس و اصلا طلاها گردن نگیر بگو چی میدونم حتی اگ دادگاه هم رفتی بگو آقای قاضی این خودش یا مادرش طلاها برداشتن ک بمن تهمت بزنن دیوار حاشا بلنده  اینم بخاطر این بهت میگم بخاطر اینکه ایقد در حقت بدی کرده باید بسوزونیش و از زندگیت بندازیش بیرون

واقعا حرفای کاربر خانم گل رو درک نمیکنم اصلا انگار نمیفهمه چی میگممیگ دنبال دعوایی درصورتی ک من همیش ...

خودش هم از مادر شوهرش شاکیه ،😐🤭

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
من هیچ وقت تو خونه دعوا درست نکردمهمیشه اون بوده ک فوش داده قهر کرده تهدید کرده.. واقعا نمیدونم تو م ...

بیخچال اهمیت نده به نظرشون..منکه با تمام وجود درکت کردم.. شوهرمنم واسه خانواده و قوم شون انقد مایه میزاره از مالی و حمایت و احترام و...حتی خود منم باهاشون رفتار خوبی داشتم ..اما به خانواده من که می رسه ۱۸۰ درجه همه چی فرق میکنه..فقط خود خدا می تونه کمکت کنه..ایشاله سرش ب سنگ میخوره

چ مشکلی؟!من چ مشکلی دارم؟مگه میشناسمشون؟من فقط میگم تجربه همین یک موردو دارم و طلا بردن از خونه باعث ...

خانوم بسه دیگه.

شما زندگی خودت رو به راه شده خداروشکر ، اوضاع زندگی مردمو بد تر نکن 

شوهرش خواهزی مادری چیزی ندارع؟

اخه عزیزم گیریم ۱۰تا خواهر داشته باشه شوهرش

بخدا وقتی میان یه آدمهایی میدن

یا میدن پشت سرش میگن بی کس بود ما موندیم پیشش

خاله ی من رشت زندگی میکنه سر زایمانش مامانم رفت موند پیشش زیاد نتونست چون حال بابام مساعد نبود 

بعد ۱هفته جاریش اومد ۳روز موند 

الان بچه خالم ۶سالشه باز اون جاری هرجا میشینه میگه کسیو نداشت من موندم

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

با کمال احترام اصلا موافق نیستم.

اگ همه چی برعکس میشد این آقا میخواس بره پیش برادرش خانوم اصلا حق اظهار نظر نداشت.احترام یه چیز دو طرفس این خانوم میگه شوهرش بخاطر برادرش دوماه سرکار نرفت.آدمی ک ب مادر زنش بگه سگ ولگرد آدمه ب نظر شما؟

این خانوم مگه از کوچه اومده ک اینقدر بی احترامی میبینه.میگه میرم پیش خواهرم میگه دست و پاتو میشکنم.خب بی جا میکنه.

چرا همش ما زنا باید مراعات کنیم نمیدونم رگ خواب کوفتیشونو به دست بیاریم؟اونا برن دکتر حبشی گوش کنن.عوضیا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم