2777
2789

وقتی تاپیکیمیدیدم درمورد خونواده وقتی متاهلی باور کنید باورم نمیشد تا امروز که دیدم واقعا اره....۶سال ازدواج کردم پسرم ۴سالشع  امروز اومدم خونه بابام برا شب مهمون زیاد داشتن و همینطور کمک زیاد داشتن برا کارا....منم خودشون دعوت کردن پسرم از تو کشو بادوم زمینی دراورد کمم بود بگم زیاد بود حق داشتن ... با دختر برادرم بود کیسه دست پسرم بود تکون میداد  چنان دادی سر پسرم زدن بابام بهش میگفت دیوانه دیوانهواقعا این دیوانست بخدا فقط تکون میداد آخه بچه ذوق داشت بمیرم براش چندبار گفت منم پاشدم مامانمم از اون بدتر گفت بده من بده من منم بهش دادم اونم داد پسر عمم که بزرگتره گفت بزار جیبت رفتی اینجا بخور یا بزار جیبت بابامم باهاش همراهی می‌کرد که اره بزار بزار تو بخور 

بخدا اگه بمن میگفتن بی سرو صدا به هردوتاشون میدادم میخوردن اصلا نمیزاشتم بریزن خودم براشون پوست میکندم ولی چنان از دست پسرم گرفتن بخدا در تعجبم تازشم پنج دقیقه بود اومده بودم داخل شبم میرفتم خونم بخدا تو هیچ کمکی نمیمونم وقتی میام صبح میام شب بعد شام میرم خونم اونم ماهی یبار بخدا که نمیشینم همش کار میکنم کارای عقب افتادشون اینم جوابم واقعا دلم بدجور شکسته

منم بعد اون ماجرا چنان پسرم کتک زدم مادرم یه سیلی بهم زد منم گفتم دیوانست پسرم باید بزنمش منم ناهار نخوردم پسرمم نزاشتم بخوره الآنم خوابیده اگه بخواطر مادر شوهرم اینا نبود میرفتم خونم می‌دونم شوهرمم همش سوال جواب میکرد آخه مادرشوهر اینامم دعوتن همراه ۶۰ نفر

خونه رو تمیز کردن . پسرت بادوم زمینی  بریزه ناراحت میشن .

چون خونه تمیز کردن کلی کاره

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلسوزی می‌کنی برای پسرت که چرا اینجوری بهش گفتن 

بعد خودت بدتر اومدی آزار جسمی و روحی بهش رسوندی و کتکش زدی؟! 

تا یجایی از متنت۹برام قابل درک بود و ناراحت شدم گفتم عجب مادر دلسوزی 

اما الان فقط یک وارد ظالم رو میبینم. دلم برای بچت سوخت حقیقتا

جای اینکه شما پشتش باشی بعد... حالا چرا ناهار ندادی بچه بخوره گرسنه اس!

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

هیچ کمکی بهشون نکن

کاش بچه رو ببری بیرون حال و هوای هر دو تون عوض بشه

بعدم برگرد سر مهمونی 

بعد مهمونی هم با شوهرت برگرد خونه هیچ کاری هم نکن

لحظه دردناکی بوده برات❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا