2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 15666 بازدید | 477 پست
اگ میخوای زندگی کنی اشتباه کردی طلاهاتو آوردی چون دیگه بهت اعتماد نمیکنه خانماصن اشتباه کردی به دعوا ...

بار اولش نبود هزاران بار دعوا و قهر

همیشه خدا دیر میاد خووه با رفیقاشه منم تحملم تموم شده بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرم میگ طلاق بگسر راحت بشی ازشولی من میترسم از بعد طلاق

به حرف پدرت گوش کن اون همه جزییات رو میدونه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بار اولش نبود هزاران بار دعوا و قهرهمیشه خدا دیر میاد خووه با رفیقاشه منم تحملم تموم شده بود

پیشنهاد من اینه ک برو صوت های کلید مرد از دکتر حبشی رو دانلود کن گوش بده 

بعدش اگ اثری روت داشت 

برو کانال همسران خوب صوت های هنر زن بودن رو دانلود کن گوش بده 

واقعا اینکارو بکن وگرنه داعم تو زندگیت در عذاب میمونید 

بیمارستان خصوصی میرفت یا دولتی اتاق شخصی میگرفت چه حرفی میزنی راه زیاده بچه اونه چرا انقدر سنگشونو ب ...

پس خواهر ب داد خواخر نرسه کی برسه

برادر شوهرم مریض شد عمل کرد دوماه شوهرم سرکار نرفت دنبال کارا اون بود حالامن چندروز نمیتونستم برم پیشش بمونم؟ 

بیمارستان خصوصی میرفت یا دولتی اتاق شخصی میگرفت چه حرفی میزنی راه زیاده بچه اونه چرا انقدر سنگشونو ب ...

درسته بچه اونه ولی شوهر این خانم کلا مشکل روانی داره انگار...

بعدم خواهرش از اعضای خانواده ش هس اگ تو سختی کنار هم نباشن پس کی باشن...

اگ میخوای زندگی کنی اشتباه کردی طلاهاتو آوردی چون دیگه بهت اعتماد نمیکنه خانماصن اشتباه کردی به دعوا ...

من به دعوا نرسوندم اون از دعنش هرچی در اومد گفت بار اولشم نبود 

درسته بچه اونه ولی شوهر این خانم کلا مشکل روانی داره انگار...بعدم خواهرش از اعضای خانواده ش هس اگ تو ...

خونه خواهرم ازمون دوره حتی دوساله نرفتم خونشون

دکترشم براش استراحت مطلق نوشته

چطور شوهرم دوماه نرفت سرکار به خاطر مریضی داداشش

چقدر من تو اون دوران کمکشون کردم غذا بردم کمک کردم راه بره حالا جواب من این بود

پس خواهر ب داد خواخر نرسه کی برسهبرادر شوهرم مریض شد عمل کرد دوماه شوهرم سرکار نرفت دنبال کارا اون ب ...

میتونی اما نه با دعوا 

آدم اولویتش باید حرف همسرش باشه

شوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل اینکه به خوبی اینکارو نمیکنه شما ک نباید با همسرت دعوا کنی به خاطر کاری مسعولش شوهرخواهر شماست 

ازطرفی مادرتون هم هست  و خود شوهرخواهرت هم گفتم میتونست اتاق شخصی بگیره از بیمارستان

شما به دعوا رسوندی 

همسرتو از خودت و خانوادت زده کردی

مسعول بی احترامیاش به خانوادت و خودت ، خودتی

چون این مسیرو براش باز کردی

من اگ جات بودم خواهرمو خانوادمو انقدر حقیر نمیکردم

شما بدجوری روی اعصابش راه میری اونم اینجور دهنشو وا میکنه

حرمتارو شکستید

همون صوتایی ک گفتمو گوش کن حتما 

چون بالاخره بابت این رفتارای همسرت باید یه کاری بکنی دیگه یا اینکه عاشق دعوا کردن باشی 

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

من هیچ وقت تو خونه دعوا درست نکردم

همیشه اون بوده ک فوش داده قهر کرده تهدید کرده.. 

واقعا نمیدونم تو مغز زنگ زدت چی میگذره ک این ح فارو میزنی