2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 8787 بازدید | 321 پست
دزدی؟مگ طلاها واسه خودش نیس؟ب هر حال اسی بهتر شوهرشو میشناسه و چیزایی میدونه ک ما نمیدونیم...این روش ...

چی میگی عزیز

اسی یه کارایی کرده ک خوب نبوده 

من کار همسرشو تایید نکردم ففط گفتم اسی میتونه یه کاریی کنه ک شوهرش بهش اینجور نپیچه !!

چی میگی عزیزاسی یه کارایی کرده ک خوب نبوده من کار همسرشو تایید نکردم ففط گفتم اسی میتونه یه کاریی کن ...

انگار شما کلا با اسی مشکل داری...

مشکل شما اینه ک میخوای برای همه ی نسخه بپیچی آدما باهم متفاوتن عزیز...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انگار شما کلا با اسی مشکل داری...مشکل شما اینه ک میخوای برای همه ی نسخه بپیچی آدما باهم متفاوتن عزیز ...

چ مشکلی؟!

من چ مشکلی دارم؟

مگه میشناسمشون؟

من فقط میگم تجربه همین یک موردو دارم و طلا بردن از خونه باعث میشه شوهرش بهش دیگه اعتماد نکنه 

اگ میخواد جدا بشه بحثش فرق میکنه 

ولی اگ فقط برای ناز و قهر اومده بدجوری سخته ک اعتمادو برگردونه 

چ مشکلی؟!من چ مشکلی دارم؟مگه میشناسمشون؟من فقط میگم تجربه همین یک موردو دارم و طلا بردن از خونه باعث ...

نمیدونم ولی خب باید اینجا حقو به اسی داد...

هر کاری هم کرده اون آقا نباید ب مادرش توهین میکرد این ب شعور اون آقا ربط داره ن این ک اسی طلاهاشو با خودش برده...

طلاها برای خود اسی هس و کارشم درست بود...

چی بگم نمیشه قضاوت کرد شاید هم حق با شما باشه هیچ کس از زندگی کس دیگه ای اطلاع نداره

دوستان این قضیه بهانه بود 

تا کار به استخون نرسه کسی خونشو ول نمیکنه 

کاردو به استخونش رسونده

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

چوب بدم دستت اسی رو کتک بزنی ؟

ارم تر عزیز من چه خبره خودتی خودتی راه انداختی 

گوش کن ببین چی میگه بدبخت

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

با این صوتایی که گوش دادی تبدیل شدی به ادم توسری خور ک همیشه حقتو ضایع میکنن

از این مدل حرف زدنت معلومه اتفاقاً خودت باعث دعوا ها میشی

شوهرتم همچین درست و حسابی نیست ها، اما خودت کبریت و میزنی

اومد بدبخت راهی که بلد بود بهت گفت راهنمایی ت کرد. چون خودت میگی نمی‌خوای جدا بشی. بعد بهش توهین میکنی؟؟؟

نمیدونم ولی خب باید اینجا حقو به اسی داد...هر کاری هم کرده اون آقا نباید ب مادرش توهین میکرد این ب ش ...

ببین الان منم طلا دارم از خودم اگ سر دعوا ببرم با خودم یعنی پول و طلا برام مهمه سریع زرنگ بازی در اوردم .طرف بوق ک نیست اونم اینارو میفهمه

یا مثلا ببرم مادرمم پشتمو بگیره خب روی همسرم باهاش باز میشه 

مادر من از سر الکی هم ک شده اینجا نباید پشت منو بگیره بلکه باید جلوی همسرم بگه ک کار دخترم اشتباه بوده چرا؟ چون همسرم فک میکنه من باهاشون دسیسه کردم

همونطور ک اگ همسر من عینا این کارهارو بکنه منم چنین فکری ب سرم میزنه دیگه نمیتونم اعتماد بکنم اگ برگرده 

مثلا فک کنم شوهرت قهر کنه طلاهارو برداره ببره خونه مادرش 

شما از مادرش شاکی نمیشی ؟ نمی لابد اونم پرش کرده؟ اما اگ مادرش تلفنی حتی بگه اقا من به پسرم گفتم کارت زشت بوده دعوا کردی دیگه طلا اوردنت چی بود بردون برو پیش زنت من خیالم از بابت مادرش راحت میشه دیگه جنگم نمیشه باهاشون و ...

چوب بدم دستت اسی رو کتک بزنی ؟ارم تر عزیز من چه خبره خودتی خودتی راه انداختی گوش کن ببین چی میگه بدب ...

واقعا

اصلا انگار درک و شعور نداره

ی تاپیک پیدا کرده سرکوبای خودشو خالی کنه

شما فک میکنیاینا روشون تو رو هم وا شدهمنم شوهرم کاملا سلامت روان داره ولی فک کن به خاطر دعوا سر خواه ...

چقدر پیک می هستی شما 🫤😒

واقعااصلا انگار درک و شعور ندارهی تاپیک پیدا کرده سرکوبای خودشو خالی کنه

انگار تبلیغ صوته 

یه نسخرو واسه همچی نمیدیچن کع 

مثل اینه که بگی سرم درد میکنه انتی بیوتیک بهت بدن 🫤

از این مدل حرف زدنت معلومه اتفاقاً خودت باعث دعوا ها میشیشوهرتم همچین درست و حسابی نیست ها، اما خودت ...

نه خب اومده همه تقصیرارو میندازه گردن من 

میگ طلاهاتو بردی دزدی... وقتی میدونم میخواد بفروشه براچی با خودم نیارم؟؟؟ 

میگم بهم گفته دستوپاتو مشکنم

بدش گفته گمشو برو دیگ تو خونه نبینمت 

بهم میگ بهونتو پیدا کردی بری پیش اجیت 

اصلا متوحه نمیشه کلا رو یه چیز گیره

واقعااصلا انگار درک و شعور ندارهی تاپیک پیدا کرده سرکوبای خودشو خالی کنه

چه قدر از مدل حرف زدنت بدم اومد...

اون خانومه چه قدر با آرامش راه حل داد بهت هرچی توهین کردی بهش هیچی نگفت، اما شما ....

اصلا می‌دونی چیه؟ شوهرت آشغال و نفهمه. هیچ راهی هم برای درست کردنش نیست. تاپیک زدی همین و بشنوی؟

طلاقم بگیر خودتو خلاص کن.

بیچاره اومد راهکار زندگی بهت بده. فوقش بگو جواب نمیده خیلی ممنون