2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 27449 بازدید | 598 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانم گل درسته داری دلسوزی می‌کنی اما وقتی میبینی استارتر بهت بی‌احترامی می‌کنه چرا ادامه میدی؟؟؟ چقد ...

سلام عزیزم به هر حال میگم ادم باید تلاششو بکنه 

مخصوصا معتقدم باز ماها ک شیعه و سنی دررکنار هم داریم زندگی میکنیم نسبت به اون خل و چل های وهابی و ... سالمتریم و پتانسیل بهتر شدن و نزدیکتر شدن به خدارو داریم 

هدایت برای همه هست 

ان شالله بتونیم روح دینی رو در زندگیمون افزایش بدیم

شدنی هست

و اگر دینداری رو زیاد تر کنیم در زندگی مشترکمون واقعا زندگیمون ارتباطمون بهتر میشه با همسر ان شالله

مرد رو زن درستش میکنه، مردا جون تو جونش کنی قلدره قلدربی شخصیت، زبون نفهم ، مغرور ، از خود رازیهمشون ...

🤢همین شماها مردا رو پررو کردید مثه خانم جلسه ای ها یکساعت رفتی رو منبر. و البته که من هم یه زمانی همچین عقاید. مزخرفی داشتم که مرد رو صاحب حق می دیدم همیشه مگه شماها آدم نیستید حق حیات ندارید که آنقدر باید سیاست یه کار ببرید که حضرت آقا عنایات ملوکانه براتون بفرمایند؟!!!! من خودم کلید مرد حبشی رو گوش دادم مخالفتی هم باهاش ندارم ولی این حرفها و مزخرفات شماها که ازونور بوم افتادید رو ابدا قبول ندارم

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
موافقممردارو اگه عصبیشون نکنی قاط نمیزننهمیشه همیشه اولویت سوهرتون باشه بعد خواهر و خانوادههمین مادر ...

یک چیز هم ک من به همه میگم اینه ک زن وقتی سنش بالا میره هیچچچچکس احترامشو نگه نمیداره مگر اینکه شوهرش احترامشو حفظ و کنه بقیه رو مجاب کنه ک باید به این زن احترام بزارید پس هرچی شوهرتونو ببرید بالا در مجامع انگار شان خانوادتونو بردید بالا 

الکی شوهرتونو احمق و نفهم در مجامع نشون ندید چون ضررش به خودتون میرسه بقیه راحت بهش بی حرمتی میکنن و همونطور ک میتونن راحت اونو کوچیک کنن شمارو هم میتونن 

شما حرفات درسته ها ولی میدونی مشکل چیه؟این که فکر میکنی یه نسخه روی همه جواب میده بعضی مردها واقعا ا ...

عزیزم سیاست خیلی تنوع داره و تقریبا هر ادمی رو شامل میشه داخل اون صوت ها برای هر ادمی راهنمایی کرده 

مثال میزنم مثلا شوهر شما ادم زبون نفهمیه به طور معمول ادمای زبون نفهم عزت نفسشون پایینه اگ به ادمایی ک عزت نفسشون پایینه بی توجهی کنی و از محبت و توجهت کم کنی یعنی زیاد باهاش حرف نزنی این ادم نگران میشه و تلاش میکنه بفهمه تو چته و یکاری کنه ک اون حال قبلو برگردونه و ....

شما درست حرفامو نخوندی کاملتر بخون تاپیکو

واقعا حوصله م نمی‌کشه چهل صفحه بخونم عزیزم ته حرف شما اینه که خانم باید سیاست داشته باشه همسرش رو به راه بیاره و جواب من اینه که البته که حرف شما درسته اما برای همه مردها جوابگو نیست!!! خیلی ها مشکلات روانی دارن خیلی ها تله های شخصیتی دارن خیلی ها معتقدند که اصلا زن آدم نیست که کاراش تاثیری بذاره روشون خیلی ها با این کارهایی که شما میگید فقط هارتر میشن چون اصلا اعتقادی به انسان بودن و مستقل بودن زن ندارند!!!! بله خانم نسخه شما برای همه جواب نمیده!!! پیشنهادم برای شما اینه که یکم بیشتر مطالعه کنید و فکر نکنید مرد یه پسر بچه کوچولو هست و شما مثه مادرش میتونید تربیتش کنید!!!!اونی که عقده داره و شخصیت نداره ابدا با این چیزها درست نمیشه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خانوم طلایی ک برا خانوم خریده میشه هدیه س چرا وقتی میری خونه مادرت شوهرت باید پیگیر باشه ببینه طلاها ...

طلایی ک نمیپوشه هست بعدم حالا به هر حال فهمیده 

اگ نیفهمید ک خوب بود

منم همسرم نمیفهمه ولی اگ خدایی نکرده بفهمه این مشکل بی اعتمادی پیش میاد