2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 27029 بازدید | 590 پست
خداحفظشون کنه...کلا طرف شوهر من طلا اصلا نمیفروشن ...شوهرمنم عیب میدونه طلا زن رو بفروشی انگار افت د ...

خوب پس عالیه دیگه خوشبحالت😍بزار خودش بخره لابد حساب کتاباش جور در میاد پس انداز داره که نمیخاد ازت توام حالشو ببر😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ میخوای زندگی کنی اشتباه کردی طلاهاتو آوردی چون دیگه بهت اعتماد نمیکنه خانماصن اشتباه کردی به دعوا ...

منم کاملا موافقم ،،،، شوهر شما مردارو بیشتر از شما میشناسه ،،،دیده اونایی رو که تا خانومشون باردار میشه میرن سرشونو با کسای دیگه گرم میکنن ،،، خب حساسه شوهر خواهرتون خونه باشه شمام برین بمونین اونجا ، منم همسرم دوس نداشت خواهرم بستری شدنی برم پیشش بمونم میگفت هی به هوای وقت غذاست چیزی کم ندارید که؟؟؟؟ بپرس ببین خانمم چیزی نمیخواد بیارم که؟؟؟؟ یا بهونه های دیگه میخواد بیاد پیشت و برگرده ،،، نه ماهم هست که رنگ و روی زنش پریده و دلو دماغ درست حسابی نداره و نه ماه تمام یه اندام جمع و جور ندیده حالا تو با وضع مرتب اونم نصف شب اطرافش باشی مگه میشه شیطون بیکار بشینه؟ من سعی کردم درکش کنم ،،،،،شاید خیلیا بگن همسرم مریضه با طرز تفکرش ،ولی من میگم همه ی مردا به این چیزا فکر میکنن ولی بعضیاشون به زبون نمیارن نکنه خانومشونو حریص تر کنن ،،، بعضیام ناراحت میشن ولی میگن بی خیال بزار به من گیر نده ولش بره هر جا میره از سرم باز شه،،،بعضیام از خداشونه شب بری بیمارستان اونم خونه رو بذا کس دیگه ای بزک کنه ،به هر حال اگه دوسش داری بدون اونم دوست داره عزیزم 

من هیچ وقت تو خونه دعوا درست نکردمهمیشه اون بوده ک فوش داده قهر کرده تهدید کرده.. واقعا نمیدونم تو م ...

ی نگاه ب تاپیکاش بنداز خیلی جالبه خودش دائما با شوهرش و خونواده  شوهرش درگیره بعد اینجا وکیل مدافع شوهرت شده ندیده و نشناخته

منم اول پیاممو اگر چک کنید به اسی گفتم "اگر میخوای زندگی کنی اینکارت اشتباه بوده ..."یه چک کن اون پی ...

من از این تاپیک فقط یه چیز فهمیدم اونم اینه که خانم گل خیلی گله 

چقدر با ادب بودی چقدر صبور آفرین بهت

اگه من بودم با همون چت اول کل تاپیکو به خاک و خون میکشیدم

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

یعنی خود شما اگه خواهرت پا به ماه باشه ازت کمک بخواد نمیری پیشش ؟ چرا که چون شوهر جونت ناراحت میشه ؟ 

نه خب اومده همه تقصیرارو میندازه گردن من میگ طلاهاتو بردی دزدی... وقتی میدونم میخواد بفروشه براچی با ...

اسی کار درستو تو کردی که طلاهاتو همیشه با خودته چون طلا ماله زنه!!مگه النگو رو خونه میذارن یا انگشتر یا گردنبند اگه دستمم نکنم اگه جای برم همیشه تو کیف همراهمه  ...