2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 27922 بازدید | 621 پست
اگ پشیمونی نشون بده برمیگردم ولی خیلی طلبکارهوفتی ذعوا و بحث شده چجوری مثل کسی ک رفته مهمونی برگردمد ...

می‌دونم عزیزمحای می‌دونم چقدر حس بدی داری 

قربونت برم آروم باش 

اونم عصبیع آروم میشه

بزار با خودش خلوت کنه

اگه حتی ب تندی گفت برگرد بدون حرف برگرد فعلا 

اگه هم نیومد یا بدتر کرد رو واسطه ها خیرخواه حساب کن

دوستی ک ازش حرف شنوی داره و میشه اعتماد کرد بهش 

عزیزم حتما از خدا بخواه دلش آروم و نرم بشه 

یا ودود هم زیاد بگو

خدا بزرگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
طلاهامم با خودم اوردم 4 روزی ازش خبری نبود امروز صبح زنگ زد گفت طلاها کجان گفتم نمیدونم اومد خونه م ...

به خاطر خواهرت به زندگیت تلخی نده 

اجازه نداده بری بمونی پیش خواهرت 

توام نمیرفتی تموم شد. فت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداییش سوهر من تو شرایط سخت مالی یکبار بهم نگفت بفروشبعضیام اینجورین دیگه☹

خداحفظشون کنه...کلا طرف شوهر من طلا اصلا نمیفروشن ...شوهرمنم عیب میدونه طلا زن رو بفروشی انگار افت داره براش الان یه ساعت میره یه ساعت برمیگرده با ماشین بیرون سرکارش ...یه بارم نگفته در مورد طلا فروختن ....پول نیده پس انداز میکنیم سال دیگه بخره ماشین خدا بخواد....الان با طلاهای من یه ماشین ۶۰۰میتونس بخره طفلی 😅یه بار گفتم گف لازم نکرده تو جیب مارو نزن طلاتو نخواستیم ...مثل اون هنرپیشه خدابیامرز😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
واقعااصلا انگار درک و شعور ندارهی تاپیک پیدا کرده سرکوبای خودشو خالی کنه

اسی خیلی تندی و زبون تلخی داری اون کاربر قصد کمک داره گرچه منم باهاش موافق نیستم و آدم نباید تو سری خور باشه ولی خودتم بی تقصیر نیستی 

حالا حالاها برنگرد خیلی شوهرت بی ادب و خطرناکه جدا شی بهتره 

اسی خیلی تندی و زبون تلخی داری اون کاربر قصد کمک داره گرچه منم باهاش موافق نیستم و آدم نباید تو سری ...

قصد کمک داشت بی احترامی نمیکرد تا بی احترامی نبینه

فکر کن بهت بگن دزد ک طلاها خودتو برداشتی

احترام به شوهر اسمش تو سری خور بودن نیستالان خوب شد شوهرت اومد فروش داد هم به خودت هم خانوادت وقتی ب ...

باشه چشم میشینم تو خونم تا یروزم از عصبانیت بزنه بکشه منو