🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
مگ دعوامون سرطلا بوده سر حرفاییه که تو زندگی بهم زدهسر بی احترامیاشحتی خونواده خودشم میگن ک شوهرم اخ ...
من میدونم دعوات سر پول نبوده میگم اگ میخوای ادامه بدی زندگیتو این یه قلم کارت خیلی ضربه زده به اعتماد
و اعتماد مهمه
اگ برگردی هم سر همین مورد کلی دعوا و اعصاب خوردی خواهی داشت و شوهرت دیگه تا مدتها قطعا برات طلا نمیخره چون دیگه اعتماد نداره بهت و ... منظورمو متوجه شدی؟
از طرفی برای راضی کردنش لازم نیست اصرار کنی بلکه شیوه گفتمانت باید خر کننده باشه ک اون صوت هارو بهت معرفی کردم
ایشون نگفتن سرم درد میکنه گفتن طلا از خونه بردنمنم گفتم اگ میخوای زندگی کنی اینکارت باعث بی اعتمادی ...
الان بحث طلاس ؟
طلا در هر صورت حق زنه
ایشون شوهرت هر کاری در حقش کرده الان روح جسم این زن چپاول شده یه زندگی داره نابود میشه طلا چه اهمیتی داره
حرمتی مونده که از بین نبره شوهر این اقا
گاهی اوقات عزت و احترام ارزشش از طلا بالاتره
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
درسته ب هر حال اسی هم میگ نمیخواد جدا بشه اگ اینطوره باید باهاش کنار بیاد...
همون دیگه،منم میگم اگه خیلی بده،پس جداشو،اگرم دودلی،پس نیا قهر،تو که میخوای دوباره برگردی،وقهر فقط باعث ازبین رفتن حرمتا شده،پس قهرم نیا،ادم کاری نیکنه که تغییر مثبت ایجاد بشه،ولی برای اسی جز بدتر شدن کار جی داشت،
چ مشکلی؟!من چ مشکلی دارم؟مگه میشناسمشون؟من فقط میگم تجربه همین یک موردو دارم و طلا بردن از خونه باعث ...
اعتماد عزیزم واسه انسانه
شوهری که به مادر ادم میگه سگ جلوشو اینجوری حرف میزنه
شوهره؟
انسانه؟
اعتماد؟
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞