2777
2789

دوروزپیش.

شمارموگرفتن بزنگن هنوز نزنگیدن.البته مادرپسره منودیدخوشش امد شماره گرفت بزنگه که منوپسرشومعرفی کنه اشناشیم.

همکارام ازفوضولی میخان بمیرن ک چیشد واینا.  دوسه روز دیگه میرم سرکار

اگه زنگ نزدن کلا.  ب همکارام چی بگم

نمیخام بگم زنگ نزدن اصلا. ضایع میشم یامیترسم پشتم حرف بزنن هی پچ پچ کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو زنگ زده مادره بعد گفته خواهرشم حساسه گفته منم باید عروسو بپسندم بعد مادر منم ناراحت شده گوشیرو گذاشته و جواب رد داده به همین راحتی

یه بارم من سرکار داشتم ناله میکردم آخر تایم اداری بود داشتم به شوخی بین همکارا میگفتم ای بابا خواستگار نیست و اینا یهو یکی از همکارا از در اومد گفت بیا برات خواستگار اومده 🤣🤣🤣 خیلی باحال بود فکر کنم اون لحظه مرغ آمین بالا سرم بوده کاش یه چیز دیگه میخواستم 😂🥀

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
چی بهت گفت .؟شماره مامامنت میدادیش چند سالته

سن وایناروپرسید

گفته بودن شماره مادریاپدرتوبده

مامانم بلدنیس حرف بزنه براهمین شماره خودمو دادمش وفعلانخاستم خانوادم بفهمن براهمین باخودم گفتم اگه زنگ زدن بیرون اشناشیم  اگه همو پسندیدیم بیان خونه

من محل کارم خواستکار اومد رییسم بهم گفت منم ناز کردم گفتم فعلا قصد ازدواج ندارم( دلم نمیخواد بقیه بدونن ازدواجیم😂) اونم نه کذاشت نه برداشت گفت پس از این به بعد هرکی اومد میگم نه🥹😂