2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 12218 بازدید | 458 پست
ببین الان منم طلا دارم از خودم اگ سر دعوا ببرم با خودم یعنی پول و طلا برام مهمه سریع زرنگ بازی در او ...

حرفای شما درسته باید سیاست داشت...

ولی منظور من اینه ک واسه همه آدما جواب نمیده چون بعضیا بیشعورن همسر اسی هم انگار دنبال بهانه بود...

اگ طلاهاشو با خودش نمی‌برد چ تضمینی بود ک شوهرش طلاهارو نبره بفروشه یا دوباره بهش بده؟؟

ب هر حال اسی هم تو این زندگی زحمت کشیده و اون طلاها حقشه

منم بودم طلاهارو شوت نیکردم حلوش که فکر کردی من دنبال پول طلام،اینا حقمه ولی ارزونیت،و...اینجوری که همسرم خداییش زمان کرونا هرجی داشت زد به نامم گفت دورزجونش مردم ،خانوادم اذیتت نکنن واینا حق تو وبچس،ولی کلا هیچ وقت من وتو تو حرفلمون نبوده،اینو بابت بردن طلا گفتم

درکل هم کار هنسرت اشتباه بوده ولی کاش توام خرش میکردی،اگرم نشد که هیچ،بالاخره این همه ادم یه فکری به حال خواهرت میکردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انگار تبلیغ صوته یه نسخرو واسه همچی نمیدیچن کع مثل اینه که بگی سرم درد میکنه انتی بیوتیک بهت بدن 🫤

ایشون نگفتن سرم درد میکنه 

گفتن طلا از خونه بردن

منم گفتم اگ میخوای زندگی کنی اینکارت باعث بی اعتمادی میشه و زندگی ای توش اعتماد نباشه سخت جمع میشه 

اما اگ بخواد جدا بشه و به قصد جدایی رفته خونه مامان باباش هرچی برده نوش جونش 

ببین الان منم طلا دارم از خودم اگ سر دعوا ببرم با خودم یعنی پول و طلا برام مهمه سریع زرنگ بازی در او ...

مگ دعوامون سرطلا بوده 

سر حرفاییه که تو زندگی بهم زده

سر بی احترامیاش

حتی خونواده خودشم میگن ک شوهرم اخلاق نداره

طلا رو گرفتی دستت ک نه تو دزدی نه تو به پول جشم داشتی... 

نه خب اومده همه تقصیرارو میندازه گردن من میگ طلاهاتو بردی دزدی... وقتی میدونم میخواد بفروشه براچی با ...

شاید خوب نگه. ولی حرفش خیلی هم بی راه نیست دیگه.

وقتی هدفت طلاق نیست، نباید طلاها تو میبردی.

تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن. حالا بعضیا بیشعورن موقع دعوا هرچیزی میگن. ولی حتما خیییییییلی اصرار کردی که گفته بری دست و پاتو میشکونم. خب ملایم بگو با رگ خوابش جلو بیا.

بازم میگم اگر هدفت زندگیه.

اگر دیگه بریدی و طلاق میخوای، قضیه ش فرق میکنه

حرفای شما درسته باید سیاست داشت...ولی منظور من اینه ک واسه همه آدما جواب نمیده چون بعضیا بیشعورن همس ...

این برای کسی هست که قصد جدایی داره،کلا تا قصد جدایی قطعی تباشه،تباید رفت برای قهر،نه اینکه بری قهر تازه بگی میترسم،دوسش دارم وهزار حرف دیگه

حرفای شما درسته باید سیاست داشت...ولی منظور من اینه ک واسه همه آدما جواب نمیده چون بعضیا بیشعورن همس ...

زندگی برای یه روز و دو روز نیست بحث یک عمره 

یه مشت طلا ببری یه عمر به اعتماد نشه سودش بیشتره یا طلا رو بزاری بفروشه بعدا بازم میخره اما اعتماد وجود داره 

البته اگ اقا ببره بفروشه اسی دیگه اعتماد نداره به اقا ک اون اقا حقشه خانمش بهش اعتماد نکنه و دیگه پول برای اون اقا جمع نکنه و هرچی اقا داره رو خرج خودش کنه به جای طلا 

متوجه منظورم شدی؟

مگ دعوامون سرطلا بوده سر حرفاییه که تو زندگی بهم زدهسر بی احترامیاشحتی خونواده خودشم میگن ک شوهرم اخ ...

اگه قصدت قطعا طلاقه،خوب کردی،وگرنه اشتباه کردی،

تصمیم نهایبت هنیشه بگیر،اگه قصدت جدایی نیست،قهر نرو

من میگم این حرفایی ک اسی زد نشون میده یه پیشینه طولانی هست بین دعواهاشون 

بله اقا دنبال بهانه بوده ولی چرا؟

چون از قبل پیشینه دعوا و جنجال دارن و اقا الان لجباز شده مثل پسر بچه 

اسی میتونه همیشه همینجوری زندگی کنه با یه پسربچه تو مخی 

یا یه جوری این وضعو تغییر بده دیگه

من تغییر رو انتخاب میکنم 

اگه قصدت قطعا طلاقه،خوب کردی،وگرنه اشتباه کردی،تصمیم نهایبت هنیشه بگیر،اگه قصدت جدایی نیست،قهر نرو

پس چیکار کنم 

بمونم بسازمو بسوزم ارکاری میخواد بکنه.. 

با هر روشی باهاش حرف زدم 

حتی دو هفته پیش نصف همین طلاهارو براش فروختم

وقتی میبینه من هیچکاری نمیکنم خوب ک نمیشه بدترم میشه

این برای کسی هست که قصد جدایی داره،کلا تا قصد جدایی قطعی تباشه،تباید رفت برای قهر،نه اینکه بری قهر ت ...

درسته ب هر حال اسی هم میگ نمیخواد جدا بشه اگ اینطوره باید باهاش کنار بیاد...

اینجا هیچ اقایی نیست ک من پیک می باشم!!!من دارم ایشونو راهنمایی میکنم در یک فضای زنونه این حرفا مطرح ...

میدونی چرا اقایون پیشرفت میکنن ما خانوما پسرفت 

چون اونا پشت هم هستن در هر شرایطیییی ما تا میتونیم به خاطر همه چی همدیگرو میکوبیم زمین

به خاطر اینه میگن از ماست که بر ماست

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝