2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 27759 بازدید | 613 پست
بچه ندارمهمیشه اخلاقش بدهشاید درک داشته باشه ولی اکثرا تو کارام مخالفت میکنهسر دانشگاه رفتم دوماه با ...

خدابهت آرامش بده

دخترجان بایدخودت نجات بدی ازحرف کسیم نترس حرف مفت همیشه هست

توسنگین رفتارکنی کسی بعدطلاق تهمت نمیزنه حرفی باشه بقیه رفتارتوببین میفهمن چرت شنیدن

اینجورمیگی همش باهم درگیرید برای هرچی شوهرت سازگاری  و سازش نداره ،  وپروعه،،، فقط بایدکوتاه بیای که زندگی کنی

حالامشاوره برو ببین چی میگه 

فکراتوبکن ،  ازحرف کسیم نترس،،، به زندگیت به عمرت فکرکن که تباه نشه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
زایمان ک همراه نمیخاد اولش بره ب سلامتی زایمان کنه بعدا زنگ میزد نهایت مادرت میرفت دیگ. یا همسرش ی ...

زایمان نداشت ویروس گرفته بود حالش خیلی بد بود دکتر گفته بود بستری بشه

در جدی ک نمیتونست تکون بخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پدرم مظلوم بود و مهربونمن متوجه شدم ک همین ک یکی از پدر یا مادر اروم باشن کافیه ک منم مثل همون ب ...

دقیقا منم انگار مدرم شدم هی خواهرم میگه تو اخلاق اونو دوست نداری اما خودت مثل اون شدی کپی برابر اصل...قربونت همچنین خواهری

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
تو میگی خودم برگردم و من نمیتونم همچین ریسکی انجام بدم

نه فعلا فقط شمشیر روزمین بزار یعنی پیام داد جواب نده تندی نکن بزار آروم بشع اکه روی خوش دیدی برگرد منتظر عذرخواهی نباش اصلا 

برای عذرخواهی زمان لازمه ک رو خودت و بعد روی همسرت کار کنی 

من میگم اگه راه داره خودت برگرد نه مدل مظلوم مثل کسی ک رفته خونه مادرش مهمونی و حالا برگشته حتی او خونه قهر و سرسنگین باش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پس عزیزم‌ ب فکر زندگی خودت باش حتی همون خواهرت هم بپرسی میگه مهم شوهرمه می‌دونم سخته ولی میتونی درست ...

ماشالله مامان سه گل جان خدا خیرت بده 

من یکم بی اعصاب اومدم جلو

شما ماهی و خوش اخلاق بالاخره شد ک بشه❤️ 

خدا خیرت بده با این دعای قشنگت همین تا ابد برام کافیه❤️

فدات 🙏💖دلم رو باز کردی خدا پناهتون بلشه خواهری

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
فردا میرم پیش مشاور امیدوارم مشاور خوبی باشه و بهترین راهو جلو پام بزاره

من پادکست "دکتر علی ثاقبی" که زوج درمانگر بسیار معروفیه رو گوش میدم، رایگان و بسیار علمی و جامع.اگه وقت داشتی یک نگاهی بهشون بنداز،کتابهای مدرسه زندگی آلن دوباتن رو تدریس میکنه که من ازش خیلی استفاده کردم

نه فعلا فقط شمشیر روزمین بزار یعنی پیام داد جواب نده تندی نکن بزار آروم بشع اکه روی خوش دیدی برگرد م ...

اگ پشیمونی نشون بده برمیگردم ولی خیلی طلبکاره

وفتی ذعوا و بحث شده چجوری مثل کسی ک رفته مهمونی برگردم

دعا کن شوهرم عوض شه و بتونم باهاش یه زندگی خوب داشته باشم و کارم ب طلاق نکشه

ماشالله مامان سه گل جان خدا خیرت بده من یکم بی اعصاب اومدم جلوشما ماهی و خوش اخلاق بالاخره شد ک بشه❤ ...

نه عزیزم 

اون موقع اولش بود و استاتر دنبال همراه بود تا بگن و بشنوه ک کار خوبی کرده و قهر کرده 

چیزی ک هر زنی بعد هر قهر دوست داره بشنوه و اون موقع حس ناراحتی های رو رو شما خالی کرد من موقعی ک آروم تر شد و فهمید چی شده اومدم 

ولی دمت گرم آدمی ک برای هم نوعش دل بسوزونه حرف بشنوه کم پیدا میشه ،خدا برات بسازه 🌹❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ب هرحال اگ واس همین ی قلم کار بود دعواتون ک اشتباه کردی

ن برا این نبود 

بخاطر حرفاش و اخلاقش

اگ حتی وقتی اومد خونه و دعوا نمیکرد نمیگفت گمشو برو مگ نگفتم خونه نباشی من نمیومدم قهر

من با گردنبندم وام هم گرفتم دادم طلا خریدم پارسال شوهرم نمیدونه نفهمیده ...بفهمه هم میگه مال خودته ...

خداییش سوهر من تو شرایط سخت مالی یکبار بهم نگفت بفروش

بعضیام اینجورین دیگه☹

دعا کن بهترین اتفاق بیوفته

پناه برخدا

براهف هرتصمیمی میگیری زمان بزار فکرکن

وآینده اون تصمیم درنظر داشته باش

هرچقد به هرکی توضیح بدی بازخودت میدونی ازچه چیزی چقدر ناراحتی یا چیابرات مهمن که توزندگیت نیست کمبود داری،عاطفی،احترام،مالی ،  هرچی،، تصمیم إاخرباخودته

موفق باشی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت