2777
2789

من خودم وقتی میرم خونه عموم و میام خونه همش عصبی و کلافه ام چون زن و بچه هاشو خیلی دروغگو و دو رو و زیر آب زنن

جلو بقیه قربونت صدقه هم میرن ولی یهو میبینی دارن همو فحش میدن

وقتی بر میگردم خونه تا چند روز حس منفی دارم 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خیلی بده خونه خالمینا خیلیییی وحشتناکه نگم براات

چطوریه یعنی توعم تا چند روز همش انرژی منفی تو خودت حس میکنی؟

من کلا سالی یه بار میرم ولی اونم حالمو بد میکنه

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من خونه خواهر بزرگترم میرفتم پر از حس بد و منفی بود خداروشکر که دیگه باهاش قطع رابطه ام و نمیرم اما چند سال پیش خونه یکی از دوستام برای اولین بار رفتم کسی خونشون نبود خودش بود فقط ولی خیلیییییی خونه پر از حس آرامش بود... کاملا مشخص بود مادرش خیلی آرومه و و همشون همو دوست دارن. وسایل خونه هم معمولی بود ها ولی حس گرمی و آرامش دیدم اونجا 

چطوریه یعنی توعم تا چند روز همش انرژی منفی تو خودت حس میکنی؟من کلا سالی یه بار میرم ولی اونم حالمو ب ...

دقیقا 

دوتا دختر دارن یکی ۲۴ ساله یکی ۸ ساله 

جفتشون بی ادب ی سگ هم دارن 

همش یا سر سگه دعواس یا سر کوچیکه یا بزرگه 

اصلا مراعات نمیکنن بابا مهمون اومده دو دقیقه دعوا نکنیم