2777
2789

برو تو پیج اشپزیا از چیزای اسون شروع کن 

چند بار اول قطعا خراب میکنی ولی فدای سرت یاد میگیری بالاخره دیگه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یواش یواش شروع کن . علاقه و پشتکار حل میکنه هر مشکلی رو . مامانت که غذا درست میکنه کنارش وایسا و یادبگیر ، حتی یه دفتر داشته باش ، مواد هر غذا و دستورش و همه نکاتش رو برای خودت یادداشت کن که یادت نره . اولش ممکنه سخت به نظر بیاد ولی یاد میگیری 

برنامه پاپیون رو هم از بازار نصب کن ، دستورهای خوبی داخلش هست ، زیر هر دستور هم نظرات رو بخون ، اونایی که اکثرا راضی بودن رو امتحان کن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

خب عزیزم اول باید بگم کسی با کودک همسری موفق نشده

دوم میتونی از بیرون غذا بگیری

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

باید درست کنی حتی اگه خراب شه تا دستت راه بیافته یا از یوتیوب و اینسا کلیپ ببین یاد بگیری

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

منم تو خونه پدرم زیاد درست نمیکردم ازدواج کردم خودم هی انجام دادم یاد گرفتم فقط اگر چند بار اول ناوموفق بودی و بد شد نباید خودتو ببازی
من از اینترنت دستور پخت نگاه میکردم درست میکردم انقدر خوب میشد
البته تعریف نباشه دست پخت من خیلی خیلی خوبه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊