2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 33900 بازدید | 657 پست
نه بابا طلاق چیه بخاطر یکی دیگه چرا باید طلاق بگیرهولی شوهرش باید خودشو درست کنه وگرنه زندگیشون سران ...

خب دیگه 

طلاق و قهر راحت‌ترین ودر دسترس ترینه 

ولی برای درست کردن همیشه وقت نیست 

الویت باید درست کردن و ساختن باشه نشد بله حلال خدا طلاق همیشه هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا دقیقا منم اینجورییم اما در مورد پدرم ....مادرمظلومه....حتما سرچ میکنم...خیلی چیزایی که گفتی ت ...

منم پدرم مظلوم بود و مهربون

من متوجه شدم ک همین ک یکی از پدر یا مادر اروم باشن کافیه ک منم مثل همون باشم

همیشه فک میکردم من شبیه مادرم سدم و بی اعصاب چون گاهی اینو بهم میگفتن و باورم شده بود اما اینجور نیست 

ان شالله در این مسیر تغییرات خوب موفق میشیم خواهر 

اره من متوجه شدم مردها وقتی ما خانم ها صدامون بلند میشه یا بدددهنی میکنیم حس زنانه ندارن بهمون احساس ...

دقیقا مثل همیم ها ...کاش منم مثل تو خوب بشم...خودمم دیگه خسته شدم ....دیگه رفتم روانپزشک ببینم چی میشه بلکه اروم شم زندگیم خوب شوهرم خوبه...فقط اختلاف سلیقه هس بینمون ...والا مرد مسئولیت پذیر و مهربون ارومیه ...من اونم وحشی کردم از من خیلی چیزا یاد گرفته الانم پطرم داره یاد میگیره کلا گند زدم 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بدی ماجرا اینه همین شوهرت هم مثل تو می‌ره ب خانواده یا دوستا .همکاراش میگه 

و شوهرت از دید خودش میگه

و طبق معمول مثل همین سایت اونها هم میگن اره بابا ب درد نمیخوره این زن مشخصه فکر و ذهنش طلاست و خواهرش بهانه بوده 

نری سراغش ک پرو میشه 

و....

و بدتر سردتر میشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
استارترکه مشکلاتت باشوهرت زیاده؟؟؟بد دی وبی درک؟، توزندگی باهاش واقعا آسایش نداری؟سنت کمه،،،خانواده ...

بچه ندارم

همیشه اخلاقش بده

شاید درک داشته باشه ولی اکثرا تو کارام مخالفت میکنه

سر دانشگاه رفتم دوماه با من قهر بود سر رانندگیم هزاربار دعوا درست کرد

برا رزومم میخواستم مربی مهد بشم قهر کرد

بهش میگم کجایی میگ قبرستونو قهر میکنه... 

بازم نسبت به اوایل بهتر شده ولی تحمل منم کمتر شده.. 

از طلاق میترسم از نیش و کنایه ها از حرف مردم 

از طرفیم شوهرمه چندساله باهاشم اولین مرد زندگیمه نه قبلش عاشق بودم ن چیزی 

از خدا میخوام بمیرم و اینقدر عذاب نکشم دیگ😭😭😭😭

دقیقا مثل همیم ها ...کاش منم مثل تو خوب بشم...خودمم دیگه خسته شدم ....دیگه رفتم روانپزشک ببینم چی می ...

نگران نباش ماهیو هروقت از ابگیری تازست واقعا همینه 

یکم تغییر کنی میبینی سریعا فرزند و همسرت آیینه رفتار خوبت میشن

خیلی ربتار خوبت تاثیر مستقیم داره خیلی بیستر از اخلاق بدت اثر داره

همون دیگه من صدسال قهر کنم شوهرم اصلا نمیدونه طلاهای من کجاس که بخاد سراغشونو بگیره ولی اینکه دو روز ...

من با گردنبندم وام هم  گرفتم دادم طلا خریدم پارسال شوهرم نمیدونه نفهمیده ...بفهمه هم میگه مال خودته هرجور میخواب بکن ...تا حالا یه بارم نگفته بفروشم اصافه کرده با اینکه ماشین هم نداره هرکی بود میفروخت ماشین میخرید

بچه ندارمهمیشه اخلاقش بدهشاید درک داشته باشه ولی اکثرا تو کارام مخالفت میکنهسر دانشگاه رفتم دوماه با ...

ب نظرم اگه برگشتی یا از همین الان صوت های دختر حبشی روگوش کن

کمه زیاد نیست 

میفهمی کجا بوده مشکلت 

ی نظر من ک اونا رو اجرا کنی حل میشه مشکلت 

بدی ماجرا اینه همین شوهرت هم مثل تو می‌ره ب خانواده یا دوستا .همکاراش میگه و شوهرت از دید خودش میگهو ...

دقیقا همین طوره

مخصوصا خونوادش چون مامانمو میبینن فرار میکنن انگار

ولی میدونن ک پسرشون اخلاق نداره و سر همین اومدم خونه بابام

نگران نباش ماهیو هروقت از ابگیری تازست واقعا همینه یکم تغییر کنی میبینی سریعا فرزند و همسرت آیینه رف ...

ای قربونت امید دادنت خدا خفطت کنه خوشحالم کردی واقعا خدا خوشحالت کنه...از پستات اسکرین میگیرم ددباره فردا بخونم حالمو خوب کردی خدا خودش حالت همیشه خوب بکنه 🙏💖

دقیقا همین طورهمخصوصا خونوادش چون مامانمو میبینن فرار میکنن انگارولی میدونن ک پسرشون اخلاق نداره و س ...

پس عزیزم‌ ب فکر زندگی خودت باش 

حتی همون خواهرت هم بپرسی میگه مهم شوهرمه 

می‌دونم سخته ولی میتونی درست کنی 

ما زنها خیلی قدرت داریم ک خبر نداریم 

پس عزیزم‌ ب فکر زندگی خودت باش حتی همون خواهرت هم بپرسی میگه مهم شوهرمه می‌دونم سخته ولی میتونی درست ...

تو میگی خودم برگردم و من نمیتونم همچین ریسکی انجام بدم

شوهرش سرکاره بعدشم نمیتونه به عنوان همراه مریض بره داخل بخش زنان

زایمان ک همراه  نمیخاد اولش 

بره ب سلامتی زایمان کنه بعدا زنگ میزد 

نهایت مادرت میرفت دیگ. یا همسرش ی پرستار می‌گرفت براش  تو زندگیتو جهنم کردی تا شاید ابجیت بزاد