2777
2789
عنوان

یاد یه سوتی افتادم از زندایی سابقم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 36 پست
منم یبار ب زنداییم گفتم دایی از تو خوشش نمیومد میگفت این زشته سیاهه چاقه تورو بزور براش گرفتیم ولی ا ...

وایی🤣🤣اونوقت آیا این حرفت واقعیت داش

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
خدمت سربازی بود واسه زنگ زدن رفتم پشت بوم پاسگاه حرف بزنم تو مرز بودیم بعد ی گوشه قایم شده بودنو حرف ...

🤣🤣🤣

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آتو گرفتم چ آتویی😂😂😂مرخصیام سر موقع بود 😅

تنها سرباز موفق 🤣

ینی سربازی من با ی گو....خلاصه شد

خدا کمکت کرده🤣هیچ وقت فکر میکردی سرنوشت سربازیت به این بند باشه؟🤣

خدا کمکت کرده🤣هیچ وقت فکر میکردی سرنوشت سربازیت به این بند باشه؟🤣

ن والا خیلی بموقع بود انصافا 😂😂ولی هروقت میدیدمش یادم افتاد اینقدر میخندیدم 😂😂🤦‍♂️بنده خدا هروقت عصبی میشد گیر داد ب بچه ها منو دید سرخ شد چون من ی لبخند میزدم خودش فهمید😂😂😂🤦‍♂️

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...