2777
2789
عنوان

یاد یه سوتی افتادم از زندایی سابقم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 39 پست
اینکه خوبه. من پدر بزرگ خدا بیامرز مادرم روز خواستگاری مادرم ظاهراً وسط مراسم ناخواسته صدای بلندی از ...

فقط بگو اون ازدواج چی شد ؟؟🤦‍♀️

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه بودم.مامانم عکس دایی رو طاقچه گذاشته بود‌.دایی میومد خونه ما منو بغل میکرد.میگفت مامانت هر روز تف میندازه رو عکس من.منم سریع میگفتم آره.و تکرار میکرد.دایی ام میخندید.بنده خدا مامانم از هیچی خبر نداشت حرص میخورد

اینکه خوبه. من پدر بزرگ خدا بیامرز مادرم روز خواستگاری مادرم ظاهراً وسط مراسم ناخواسته صدای بلندی از ...

یه خانی با پسرش مهمان خانی دیگه بود و کلی مهمان.تو جمع پسر خان ببخشید میگوزه.مپقعیت هم جوری بوده که همه اون شب تو خونه صاحب خانه میخوابن.بعد.موقع خواب پدرش میگه اگه این پسر منه صبح از خواب بیدار نمیشه.صبح واقعا همون طور میشه متاسفانه

یه خانی با پسرش مهمان خانی دیگه بود و کلی مهمان.تو جمع پسر خان ببخشید میگوزه.مپقعیت هم جوری بوده که ...

یه دیگه هم تو روستا چندین خان دور همن.یهو از یکیشون صدا در میره.خان صاحب خانه.تفنگ میاره.دونه دونه تفنگ رو سرشون میزاره میگه تا صدا در نکنین حق خروج از خونه منو ندارید

خدابیامرزههنوز درارتباطید؟

ن عزیزم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

وایی😬😬😁😁

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
ببخشید خدا رحتمشون کنه معذرت میخام

داغ نبینید خواهش میکنم🙏

من بچه بودم.مامانم عکس دایی رو طاقچه گذاشته بود‌.دایی میومد خونه ما منو بغل میکرد.میگفت مامانت هر رو ...

🤣🤣🤣

منم یبار ب زنداییم گفتم دایی از تو خوشش نمیومد میگفت این زشته سیاهه چاقه تورو بزور براش گرفتیم ولی الان دوستت داره

بماند ک چقدر مامانم کتکم زد

البته الان زنداییم دافی شده واسه خودش🤣

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

خدمت سربازی بود واسه زنگ زدن رفتم پشت بوم پاسگاه حرف بزنم تو مرز بودیم بعد ی گوشه قایم شده بودنو حرف میزدم اصلا نمیدونم کی جناب سروان اومده بود بالا ی صدای تقه میومد سرمو یلند کردم پشتش بمن بود میخاستم بگم سلام ک یدفع گو.....متم مات و مبهوت موندم خیلیم منو اذیت میکرد ولی قایم نشدم و همونجوری وایسادم روشو برگردوند عصبی شد ک اینجا چ غلطی میکنی منم گفتم هیچی گفت چرا حرف نمیزنی مگه گوشلت کره نمیشنونی گفتم گوشام سالمه صدا صداهای میشنویممم😂😂😂از اون روز بخدا اینقدر مهربون شد خدا سر کسی نیاره ...هر چند ک تو دسشویی تو خلوت خود آدم تو خاب اینجور جاها واقعا دست خود ادم نیست ولی من تو دسشویی باز خجالت میکشم دستم خودم نیستتتت

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...