توروخدا جزئیات ازم نپرسید خیلی حالم خرابه طرف آشنا بود از مدرسه بر می گشتم تو پارک همو دیدیم به زور اومد بردتم تو دستشویی دستمالیم کرد میخواست لباسامو در بیاره مقاومت کردم عصبی نبود می خندید یادم میاد می ترسم نمیزاشت برم ولی وقتی مقاومت می کردم دیگه لباسامو به زور در نیاورد میتونست ولی نکرد صدای در و کلید اومد ترسیدم گفتم الان درو می بندن تا گذاشت بیام از تو دستشویی بیرون کسی نبود ولی همکلاسیم اومد رد شد نمیدونم دید یا نه بیشتر از همه می ترسم اون دیده باشه خیلی می ترسم خیلی دست مالیم کرد التماسش می کردم ولم نمی کرد ولی اصن به درک فراموش میکنم فقط توروخدا دعا کنید همکلاسیم منو ندیده باشه تا اومدم خونه نشستم قرآن خوندم انقد حالم بده اصلا فکر میکنم تقصیر خودمه با اینکه هیچ کاری نکردم خدایا تنها چیزی بود که فکر می کردم هیچوقت برام اتفاق نمیوفته باورم نمیشه به این روز افتادم حالم به هم میخوره اعصابم خورده تو صورت خانوادم که نگاه میکنم یه جوری میشم به لطف خدا از دستش فرار کردم فقط خواهش میکنم برام دعا کنید کسی منو ندیده باشه شرفم به باد میره😭💔
فقط اینو بگم عذاب وجدان نداشته باش از این به بعد بیشتر مراقب خودت باش خیلی متاسفم بخاطر این تجربه تلخت بگیر یخواب سعی کن بهش فکر نکنی انگار که کابوس بوده♥️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
با خوندن بعضی نظرات این تاپیک میفهمید گاو اون حیوان چهاردست و پا نیست فقط . بیشعوری و نفهمی تا چه حد اخه
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
عزیزم اینجا اقتضای فضاشه که قضاوت بشی،من پیشنهادم اینه که بایه بزرگتر درمورد این موضوع مشورت کنی ولی اگه کسی رونداری که انقدر مورد اعتمادت باشه حداقل ازشون درخواست کن بیان دنبالت که تنها برنگردی یا برات سرویس بگیرن،اگه بازم برات مقدور نیست تاجایی که ممکنه از مسیرای شلوغ رفت وآمدکن
منم سالهاپیش مشابه این اتفاق افتاد برام ..با اینکه نزدیک ۲۰سال ازش میگذره ولی هرروز تو ذهنمه .باعث شد همیشه از رابطه جنسی بترسم حتی الان که دوتاهم بچه دارم ..تا دوسال نمیتونستم بزارم شوهرم باهام رابطه داشته باشه بخاطر اون عوضیه خدانشناس
چراباهاش رفتی تو دستشویی دختر فکر میکردی بعدش چ خبره
بچست، مدرسه ایه، توی مخیلش نمیگنجید چه اتفاقی بیوفته، این همه ادم بهشون تعرض میشه، مقصرن؟ حتی اگر همخودش میخواست قطعا نمیخواست این اتفاق توی دستشویی پارک بیوفته، این بچه زخم داره، زخمی ترش نکنین، منی که بزرگم یه کثافت توی خیابون یه بار شلوارشو کشید پایین جلوم و فرار کرد، فقط بدن کثافتشو میخواست نشون بده تا چند روز حالم بد بود این که دیگه رسما تعرض بوده، زن ستیز نباشیم لطفا.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.