2777
2789
عنوان

چادر برا خواستگاری خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5114 بازدید | 336 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قطعا و یقینا و به تحقیق و کسب تجربه به چیزی نیست بلکه درونیه 😉

وای وای وقتی میگه نجابت به چادره من یاد یکی از آشناهای سلیطه مون میفتم که اتفاقا چادریه😂😂😂😂 ینی با چادر باهم یطوری تو مغازه ها و جاهای عمومی جیغ میزنه که فقط مونده گاز بگیره،،،، نجااااابتتتتت😂

چقدر بعضیا وحشی بی ادب و افسارگسیخته هستن 

اسی ازتون نظر نخواست که چی بپوشه ، راجب چادرش نظر خواست 

در ضمن حالا که شما تو خواستگاری چادر نمیپوشید دلیل نمیشه دیگران هم نپوشن 

چادر چیزی نیست که از مد بیفته کسایی هم که بازیچه ی دست زمانه نیستن همیشه در طول تاریخ چادرشون رو حفظ کردن 

من و نصف دخترای فامیل و کل دوستام و خیلی های دیگه چون چادری بودیم صلاح دونستیم توی خواستگاریمون هم چادر بزاریم 

واقعا چرا انقد بی ادبانه و وقیحانه توهین میکنید رو نمی‌فهمم ...

چقدر بعضیا وحشی بی ادب و افسارگسیخته هستن اسی ازتون نظر نخواست که چی بپوشه ، راجب چادرش نظر خواست در ...

پس لطف کنید عقایدتون تو کوچه بازار تو حلقوم بقیه نکنید 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
پس لطف کنید عقایدتون تو کوچه بازار تو حلقوم بقیه نکنید

من هرگز در شأن خودم نمی‌بینم با یه سری ها دهه به دهن بزارم  اونم چه برسه تو خیابون در ضمن عزیزم اگر منظورت حفظ رعایت اولیه پوشش انسان بودن هست عقیده نیست وظیفه ی هر شهرونده ، مثل رعایت بقیه مسائل شهروندی🌷

وای وای وقتی میگه نجابت به چادره من یاد یکی از آشناهای سلیطه مون میفتم که اتفاقا چادریه😂😂😂😂 ینی ...

😄😄😄😄😁😁😁😁😁

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چقدر بعضیا وحشی بی ادب و افسارگسیخته هستن اسی ازتون نظر نخواست که چی بپوشه ، راجب چادرش نظر خواست در ...

والا

این بنده خدا اسی چی پرسید تاپیک کجاها رف😑😑

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

عزیزم چادر توندیدم🥲

چادر خیلی قشنگه ونجات یک بانو رو می رسونه!

من درحدی نیستم ک بخام شمارو اجبار کنم چون قطعا شمایلی بهترمتوجه می شید❤️

خوشبخت بشوید

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️