2777
2789
عنوان

نزدیک بود بهم تعرض بشه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4412 بازدید | 147 پست

فقط اینو بگم عذاب وجدان نداشته باش از این به بعد بیشتر مراقب خودت باش خیلی متاسفم بخاطر این تجربه تلخت بگیر یخواب سعی کن بهش فکر نکنی انگار که کابوس بوده♥️

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با خوندن بعضی نظرات این تاپیک میفهمید گاو اون حیوان چهاردست و پا نیست فقط . بیشعوری و نفهمی تا چه حد اخه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

عزیزم اینجا اقتضای فضاشه که قضاوت بشی،من پیشنهادم اینه که بایه بزرگتر درمورد این موضوع مشورت کنی ولی اگه کسی رونداری که انقدر مورد اعتمادت باشه حداقل ازشون درخواست کن بیان دنبالت که تنها برنگردی یا برات سرویس بگیرن،اگه بازم برات مقدور نیست تاجایی که ممکنه از مسیرای شلوغ رفت وآمدکن

زمان مدرسه پشت مدرسه یه پارک بود مثل میان بر بود راه نزدیک تر بود 

مدیر به حدی سخت گیر بود که یه دوربین گذاشته بود، تنبیه می‌کرد کسی از پارک رد شه، حالا حکمت کار هاش رو فهمیدم 

دختر جان پارک محیط امنی نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ممنونم ازتون با این که حالم اون قدر خرابه که نمیتونم آروم بشم ولی با خوندن پیامای کسایی مثل شما یکمم ...

عزیزم دلم براآرامشت حمد میخونم 

بهش فک نکن 

سنی نداری این چیزا پیش میاد فقط ازاین به بعد حواستو بیشتر جمع کن  ازجاهایی که خلوته نرو همیشه باچنتا ازبچها مدرسه بزن بیرون تنهانباشی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

با پا میزدی وسطش تا شرف اونم بره مرتیکه بیشرف کثافت  خدا بهت رحم کرده 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

دیر فهمیدم میخواد چیکار کنه خودمم از این حرصم می‌گرفت اولش منم میخواستم اذیتش کنم بعدم که بردم تو دس ...

نهایتش اینه ک دیده . ب دو سه نفر میگه 

تو هم زیر بار نمیری 

عکس ک ندارن از اون موقع

فیلم ک نداره 

اگر گفت بگو ثابت کن 

اونم لال میشه

دختر خوب تو تقصیری نداری ب حرف عقده ای های سایت هم هیچ گوش نده 

واقعا بی تقصیری و اون مرتیکه الاغ الان باید حالش ناجور باشه

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

منم سالهاپیش مشابه این اتفاق افتاد برام ..با اینکه نزدیک ۲۰سال ازش میگذره ولی هرروز تو ذهنمه .باعث شد همیشه از رابطه جنسی بترسم حتی الان که دوتاهم بچه دارم ..تا دوسال نمیتونستم بزارم شوهرم باهام رابطه داشته باشه بخاطر اون عوضیه خدانشناس 

چراباهاش رفتی تو دستشویی دختر فکر میکردی بعدش چ خبره

بچست، مدرسه ایه، توی مخیلش نمیگنجید چه اتفاقی بیوفته، این همه ادم بهشون تعرض میشه، مقصرن؟ حتی اگر هم‌خودش میخواست قطعا نمیخواست این اتفاق توی دستشویی پارک بیوفته، این بچه زخم داره، زخمی ترش نکنین، منی که بزرگم یه کثافت توی خیابون یه بار شلوارشو کشید پایین جلوم و فرار کرد، فقط بدن کثافتشو میخواست نشون بده تا چند روز حالم بد بود این که دیگه رسما تعرض بوده، زن ستیز نباشیم لطفا.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.