سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اون کارخانه ای که میگی شاید بالای ۵۰ میلیارد سرمایش باشه اما از بقیه میگیره تزریق میکنه خودش سود میکنه به تو هم سود میده
البته من خودم به شخصه مخالف این کارم
بچه داری؟
من اگه جای شما بودم حتما ۲/۵۰۰ خونه میخریدم ۵۰۰ هم بانک میزاشتم
با این تورم شاید تو کوتاه مدت برداشت شما کم باشه اما به این فکر کن خونه میخری ۲/۵۰۰ در بدترین حالت سال بعد سرمایه شده ۳/۵۰۰ یعنی تو یه سال در اصل ۱ میلیارد سود کردی بانک انقدر بهت میده؟!؟!!
ببین یه حساب لوتوس تو بانک پارسیان باز کنی میتونی همه ی کاراتو انجام بدی1 میلیارد حدود 21 الی 22 سو ...
بین بانکا این بانک بیشترین سود رو میده؟
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش
آره من اینکارو کردم فعلا که پشیمونم ماهی ۸ تومن به زورو منت از مستاجر میگیرم اصلا به دردم نمسخوره خیلی کمه همون سود بانکی بهتره ولی آخرشو نمیدونم چکار کنی با اینهمه تورم