2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 42160 بازدید | 583 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مغازه بخر بده اجاره بدون دردسر. واحد بخری مستاجر داغون میکنه و دردسر داره برات. به هیچ عنوان تو بانک نزار یا طلا نخر. طلا بخری هم باید بزاری بانک دیگه تو خونه که نمیشه نگهش داشت. بهترین مورد از نظر من مغازه هست. هم رشد ملک رو برات داره هم درآمد از راه اجاره. البته اگه پولت برسه به مغازه. منطقه ی مغازه خیلی مهمه جای بهتر حتی شده خیلی کوچیک

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

بانکها جایی نمی‌خوابن که زیرشون ابربره سال دیگه اون خونه قیمتش بیشتر میشه اجاره هم همینطور و با تورم،پولت هم ارزشش حفظ میشه ولی وقتی بزاری بانک سه میلیارد آبانت سال دیگه اندازه دو و نیم میلیارد ارزش داره و هفتاد میلیون ماهانه اندازه پنجاه میلیون...هی ارزشش کم میشه

یه ارز جدید اومده به نام ریپل

در موردش تحقیق کن

مثل اینکه خیلی معتبره

من اگه بودم احتمالا همشو ریپل میخریدم. جدیده و انگار قراره پول رسمی آمریکا شه. یه همچین چیزی. فعلا خیلی داره پیشرفت میکنه.

اگه اعتماد نداری، سکه بخر یا دلار

ولی بانک نذار. با تورمی که هست، تو بانک ارزش پولت افت میکنه و بدترین روشه بنظرم

امیدوارم پیاممو بخونی. چون فقط برای کامنت برای شما انلاین شدم.

لطفا شما هم برای سلامتی امام زمان تعجیل در ظهورشون و حاجتروایی من صلوات بفرستید💐💐💐

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

یه ارز جدید اومده به نام ریپلدر موردش تحقیق کنمثل اینکه خیلی معتبرهمن اگه بودم احتمالا همشو ریپل میخ ...

شما خودت ریپل خریدی؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شما خودت ریپل خریدی؟

پول ندارم بخرم😂😂 شما اگه داری برو بخر

البته تحقیق هم کن

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

پولتو میدی ب ی نفر در مقابل سند ی ماشین میزنن تو رهنت ی چک هم ب مبلغ کل با تاریخ روزی ک پولو دادی میگیری درصد بالا بهت سود میدن ،ماه ب ماه پول بهت میدن با خیال راحت سند ملشین هم تو رهنته و تو دستت ماهی ۱۵۰ دستت میگیره

یه پیشنهاد بهت میدم خیلی خیلی از سود بهتره ، 

پولتو بذار بانک مهر ایران امتیاز وام بهت تعلق میگیره بعد شما امتیازتو میفروشی

۳ میلیارد حدود ۱۲۰-۱۳۰ هرماه بهت پول میده 

من این کارو کردم خیلی خوبه 

خاستی بیا خصوصی دقیق تر بهت میگم

برای حل مشکل برادرم صلوات میفرستی دوست گلم❤️