2777
2789
عنوان

باورم نمیشه بایک خلبان آشنا شدمممم📸 ولی شانس بدی دارم😭😭📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14215 بازدید | 525 پست

کلا صبر نداریا

یکم صبور باش ببین طرف چی میگه اول قصدش چیه هی بلاک می‌کنی فحش میدی

تجربه شد واست،اینم بگم از شغلش خوشت اومده؟باید از شخصیت و رفتار وادبش خوشت بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی‌تونم چرا آدم باورش نمی‌شه من با یه بنده خدایی آشنا شدم خیلی سال‌های قبل خلبان بود ولی خب ببین لباس و اینایی که پوشیده بود شبیه اراذل بود بعد جالبه من فکر می‌کردم طرف واقعا اراذله بعد دوباره که بعدها فهمیدم بهش گفتم و اینا همش می‌خندید می‌گفت چرا واقعاً همچین فکری رو کردی حداقل مثلاً فکر می‌کردی چه می‌دونم یه کارمند ساده‌ای یه کارگر ساده‌ایم آخه اراذل 😆😆😆

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عزیزم ایشوذن بخاطر یه اشتباه کاری من اون روز تو دفتر نمایندگی خیلی رفتار بدی کرد.. منم دیدم اومده پی ...

خب ؟ حالا چون خلبانه باید رفتار و شخصیتشو نادیده بگیری؟

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

بچه ها من پرخاشگرنیستم اخه اصلاااا به فیس و استایلش نمیخورد یه خلبان باشه! وقتی شغلشوگفت من گفتم ارزو برجوانان عیب نیست با چندتا ایموجی خنده...  ولی وقتی عکس فرستاد به کل دهنم بسته شد دیگه🤦

برو از بلاکی درش بیار

دیوانه 

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
عزیزم ایشوذن بخاطر یه اشتباه کاری من اون روز تو دفتر نمایندگی خیلی رفتار بدی کرد.. منم دیدم اومده پی ...

اصلا اشتباه کاری هر چیزی حق نداشته توهین کنه حالا اصلا هر چیزی توهم ثبات اخلاقی نداره طرف رفتگر بود هم بازم اینطور بودی ؟؟؟؟ یا یک کارگر بود؟ جوری داری خودخوری میکنی انگار قحطی اومده ن رفتار تو درست ن اون آقا  چ طرز صحبت اول فش'داده بعد تو فش دادی نمیدونم خود دانی 

بازم از یک زن بعیده این رفتار ....اول فحش... بعد تمسخر...

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .