2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 42179 بازدید | 583 پست
اطلاعات که اگر دقت کنیدیک سال اخیر اتفاق های وحشتناکی در منطقه افتاده و متاسفانه در محاصره قرارگرفت ...

مشکل رو مشکل....ای خدااااااااااااا

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
اونحور چیزارو‌زباد میگن سرماه شد میگن نداریم آخرشم ورشکست میشن میگن پولی نیست برو دستت هرجا بنده بذا ...

اینا یک عده دزد هستن واگرنه خودشون پول جور میکردن چطور یک کارخونه یک ملیارد نداره دروغه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شعبه خیابان انقلاب سال گذشته سرقت شد

دیگ من محو شدم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

سلام بده خونه بخر بده اجاره 

یه پولی میاد هر ماه باهاش میچرخی عوضش ارزش پول حفظ میشه پنج سال دیگه میشه ده میلیارد ارزش خونه 

بزاری بانک ماهی ۶۰ هم بده دو سال دیگه ارزش پولت هیچ میشه با اون ۶۰ هم نمیتونی کاری بکنی

اگه بزاری بانک سود خوبی میده ولی تورم همیشه جلوتره پولت بعد چند سال خیلی بی ارزش میشه 

بابام چند سال پولش رو گذاشت بانک سود میگرفت ولی روز ب روز بی ارزش تر شد اخر داد خونه خرید الان همون خونه دو برابر شده

پولت رو دست احد الناسی نده یا کلاه بردارن یا ورشکست میشن پولت رو میخورن

به کسی هم نگو پول دارم همه التماس دعا دارن و قرض میخان

اگه خونه بخری و بدی اجاره مطمئن تره خونه خودش یه سرمایه س ماه به ماه اجاره هم ک میگیری

اگه میذاری بانک لااقل با سودش هر‌ماه طلا بخر 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

ماهی ۸ میلیون کرایه ی ماهانه هست شما پول پیش هم میگری از مستاجر و ارزش ملکت هر سال بیشتر میشه و لی تو  بانک چند ساله بعد همون ۳ میلیارد رو بهت میده که میتونی باهاش اون موقع  دو تا پفک نمکی بخری 

حدود 70 میلیون میشه هر ماهالبته بانک پارسیان

یه میلیارد چقدر میشه؟یکسالس این؟قابل برداشت؟

نشو

حالا من مجردم خودممو خودم

خدا ب بقیه رحم کنه