2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 24786 بازدید | 391 پست
کدوم شهری؟ اگه شهر بزرگی که تقریبا میتونم بگم خونه نمیتونی بخری باهاش من باشم میذارم بانک رو ۳ میلیا ...

پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغازه بخر یا خونه بده اجاره قیمتشم روز به روز بیشتر و بیشتر میشه 

البته که احتمال میدم دروغ بگی که این پول دستت اومده  کدوم ادم عاقلی تو ایران این پولو میزاره بانک تو این تورم و بی ارزش شدن پول 

خونه با ۳تومن پیدا نمیشه که 🥲

سمت ما میشه😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

هر هر یه میلیارد ماهی ۲۰ تومنه بانک ملی اینقدره سودش بقیه بانکا رو دقیق نمیدونم ولی حتما با سودش ماهانه سکه یا طلا بخر بذار کنار چون پول بی ارزش میشه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

خب نمیگی پولت بی ارزش میشه به مرور؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
میگن ۲۲ یا ۲۵ درصد

کدوم بانک؟

ب

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
مغازه بخر یا خونه بده اجاره قیمتشم روز به روز بیشتر و بیشتر میشه البته که احتمال میدم دروغ بگی که ای ...

‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس