2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 144 پست
خودت ضعف نشون دادی از پدرت تعریف کن بگو سایه پدرم مستدام خدا برام حفظش کنه بهم گفته خودم تا آخر عمر ...

راستش بابام خراب کرد روزاول یبارداداشم ناهارنداشت خونه مادرشوهرم بودم بابام زنگ زد چرااومده اونجابیادخونه میخوام بزنم تودهنش  

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این شرایطی که بابات محیا کرده طرف باباتو به یه ورش گرفته فکره دعوتیه . بجای حل مسئله میگه بریم مه ...

چتاروبخون 

هر مسئله ای باشه ینی انقدر ناتوانی که نتونی خودت تنهایی باهاش کنار بیای؟؟ حتما باید زندگیتو نابود کن ...

جوابشو دادم بهم گفت برودادگاه جوابشو دادم بروتابیام

یعنی انقد هلاک شوهریهلاک مهمونی رفتنیهلاک بی احترامی و توهینیببخشید لحنم تنده ولی لجم گرفت۴ روز دیگه ...

چتا رولخون چتای اخروجوابشودادم

نگران بعدطلاقم فقط همین اجازه تنهازندگی کردن بهم ندن

خب توی عقد میخوای جدا بشی حق هم دارن فکر کن دختر مجردی بهتر اینه ازدواج کنی یک عمر جیگرت خون بشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

خب توی عقد میخوای جدا بشی حق هم دارن فکر کن دختر مجردی بهتر اینه ازدواج کنی یک عمر جیگرت خون بشه

دیده ازدواج دومم میخوادمنو بترسونه

راستش بابام خراب کرد روزاول یبارداداشم ناهارنداشت خونه مادرشوهرم بودم بابام زنگ زد چرااومده اونجابیا ...

خوبه که بد نگفته 

چرا برادرت چون ناهار نداره باید بیاد خونه مادرشوهرت

خواسته زیر دین شوهرت و مادرش نباشه

منم بودم می‌گفتم

بعدم بابات پشت گوشی به تو گفته به شوهرت که نگفته مگه اینکه خودت گفته باشی چی گفته

من بودم می‌گفتم بابام گفته بیاد خونه خودم از بیرون براش ناهار میخرم یعنی احتیاجی به ناهار شما نیست

چت اخرم ببینید

ببین من یه دوستی داشتم دوره عقد مشکل زیاد داشت هم با پسره هم با خانوادش هر چی ما گفتیم فایده نداره جدا شه فکر کرد حسودیم شیش ماه بعد عروسی رفته خونه باباش تا الان که یک سال و نیمه گذشته حتی جهیزیش هم پسره برد گرو گرفته تا مهرشو ببخشه نه میاد دنبالش نه تکلیف طلاقشو معلوم میکنه 

به نظرت حیف جوونیش نیست ؟ 

چیزی که الان تو این شرایط با حرف درست نشه همون بهتر تموم یشه 

خوبه که بد نگفته چرا برادرت چون ناهار نداره باید بیاد خونه مادرشوهرتخواسته زیر دین شوهرت و مادرش نبا ...

ب شوهرم گفت چرااومده خونه شما پسرم ناهارنداشته بزاربیادتونه..