2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2680 بازدید | 199 پست
وا تو عقد مادرش و نگه داری ؟ برای چی عروس عقد کرده نگهش داره؟ مگه دیگه بجه نداره؟

میخوان برم توخونشون زندگی کنم توی اتاق

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی‌غیرت که می‌زاره به زنش توهین بشه دیگ نمیدونه با این کارا خودشم بی ارزش میشه تا سرشون به سنگ نخوره ...

اره بخدادلم ازش خون الان تمام چتا رو نشونوخانوادش داده ک میگ قطع رابطه کن

میخوان برم توخونشون زندگی کنم توی اتاق

وای با این خونواده تو یه خونه؟ قشنگ میشی کلفت شون اگه بری. اصلا مهمونی شونم نرو . کات کن بره . مرد یا زن  بچه ننه به درد تو سطل آشغال میخوره

هیچی نداره114

خب پس هیچ غلطی نمیتونه بکنه مجبوره باهات راه بیاد چون عقدی و اگه رابطه هم نداشته باشی نمیتونه برات عدم تمکین بگیره بجای اینکه اونا بهت زور بگن تو زور بگو مظلوم نباش ببین اگه مظلوم باشی بدبخت میشی حسابشون برس تا ازت بترسن نتونن اذیتت کنن همچین عروسایی با ارزشن نه مثل ماها 

اگه نیومد دنبالت و بهت خرجی نداد هم بعد هفت ماه میتونی ازش حق طلاق بگیری دادگاه مجبورش می‌کنه برات خونه و امکانات فراهم کنه و بیاد دنبالت وگرنه باید هم مهریتو بده هم طلاقت

هر چند اگه قصدت طلاق باش که دیگ خودت می‌دونی باید چیکار کنی اما نزار زور بگن بهت نرو خونشون 

اره بخدادلم ازش خون الان تمام چتا رو نشونوخانوادش داده ک میگ قطع رابطه کن

بدرک غصه چیو میخوری ولشون کن بابا مادرشوهر من شوهرم یاد می‌داد نرو دنبالش بزار خودش به غلط کردن بیوفته برگرده یا همش پیش شوهرم از زنای دیگ تعریف میکرد نمیزاشت برام چیزی بخره همش توهین میکرد بهم شوهرم بی‌غیرت بود الآنم که منم دارم طلاق می‌گیریم اونا افتادن دنبالم بیا توافقی تموم کن ولی مهریمو تا قرون آخر از حلقومشون میکشم بیرون 

مامانم عصبی باکل فامیل قطع رابطه چون ادیتش کردن میگ توام عین مامانتی گفتم مامانم منم خانواده شوهرش د ...

بگو آره مثل مامانم هستم و تو نمی‌تونی با این حرفا خانواده‌مو از چشمم بندازی و ازم دورشون کنی(عین مکالمات خودش) تو هم مثل مامانتی خاله زنک و غیبت کن فقط سبزی کم داری.

بگو فردا که تعطیله شنبه برو تکلیف مهریه‌مو روشن کن و بریم دادگاه شرت از سرم کم بشه نه روده راست داری نه اخلاق داری نه استقلال داری نه حامی هستی

نترس طلاق به این راحتیا نیست بذار یه بار بفهمن که از طلاق ترس نداری تا دیگه تهدیدت نکنن

خب پس هیچ غلطی نمیتونه بکنه مجبوره باهات راه بیاد چون عقدی و اگه رابطه هم نداشته باشی نمیتونه برات ع ...

ازدواج دومم

بگو آره مثل مامانم هستم و تو نمی‌تونی با این حرفا خانواده‌مو از چشمم بندازی و ازم دورشون کنی(عین مکا ...

هردقیقه تهدید ب طلاقم میکنه

هردقیقه تهدید ب طلاقم میکنه

خودت ضعف نشون دادی از پدرت تعریف کن بگو سایه پدرم مستدام خدا برام حفظش کنه بهم گفته خودم تا آخر عمر نوکرت هم هستم

اصلا چرا باید دو شب پیش ایل و تبار اون باشی پس خانواده خودت چی؟

چرا یه بار از خانواده‌ات ننوشتی؟ بگو من ترجیح میدم پیش خانواده‌ام باشم تو هم برو پیش اونا مزاحم غیبت و زیرآب زنیتون نمیشم

اشکالی نداره عزیزم بازم فعلا خونه ای نداره که تو رو ببره پس کاری نمیتونه بکنه بهتره نری تا اونا بیان ...

نامزدسومشم