2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 195 پست

تو این شرایطی که بابات محیا کرده طرف باباتو به یه ورش گرفته فکره دعوتیه . بجای حل مسئله میگه بریم مهمونی

مگه تو عزت نفس نداری وقتی پای بابات اومد وسط بتمرگ خونت تا اونا بیان ....

خیلی ادم مزخرفی هستی اعصابم خورد کردی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسری مسائل توزندگیم

هر مسئله ای باشه ینی انقدر ناتوانی که نتونی خودت تنهایی باهاش کنار بیای؟؟ حتما باید زندگیتو نابود کنی با همچین ادمی؟؟ توروخدا نکن من تو همین چن دیقه مغزم داره میترکه نکن لطفا

یعنی انقد هلاک شوهری

هلاک مهمونی رفتنی

هلاک بی احترامی و توهینی

ببخشید لحنم تنده ولی لجم گرفت

۴ روز دیگه با ی بچه نگی شرایط جداشدن ندارم اخه بچه دارم بخاطر بچم باید بسوزم بسازم

ازدداج دهمتم باشه این زندگی حقت نیس حق هیچ زنی نیس با خفت و خاری زندگی کنه

تو ارزشت بالاتر از این حرفاس

ب پدرت افتخار کن و بذار سرش بالا باشه 

قدرشو بدون

شوهرتم درگیری درست کرد زنگ بزن ۱۱۰ پرونده درست کن براش

پشیمونم شد با شرط و رضایت پدرت برگرد

عزیزم پدرت به خاطر شما اینکارو کرده دمش گرمالانم بزار هی بگه شوهرت بمون خونه بابات ومهمونی نرو بزار ...

اتفاقا بابام میگ بدومهمونی ولی محلشون نده حرفم زدن پامیشی میای شبم نمیمونی بابام خیلی حرمتشون نگه داشته

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

چجوری میتونی با توجه به همه این حرفا و کارا به این فکر کنی که چطوری برم؟؟؟؟

چکارکنم میشه بگی ابن وسط من گیرکردم

نرو هیچ غلطی نمیتونن بکنن تخمش ندارن طلاقت بدن گلم خودت ناراحت نکن فک کنم از قیمت سکه خبر ندارن

میگ میخوای ابدوپوببری

خواهشا باباتو کوچیک نکن انقدر تماس و پیام جواب نده تا پاشن بیان با پدرت صحبت کنن اونا باید از جدایی بترسن نه شما 

ادما خودشون تعیین میکنن باهاشون چجوری رفتار بشه

اتفاقا بابام میگ بدومهمونی ولی محلشون نده حرفم زدن پامیشی میای شبم نمیمونی بابام خیلی حرمتشون نگه دا ...

خب عزیزم اگه بابات راضیه اون بهتر میدونه  ‌ولی من بودم به هیچ عنوان نمیرفتم

ولی اگه هم  رفتی اصلاواصلادبهشون اهمیت نده ولی بی احترامی وتوهین نکن خیلی عادی باهاشون رفتارکن محل نده

راستی شوهرت خانوادش تهدیدت میکردن چیزی نمیگفت ؟

میگ میخوای ابدوپوببری

عزیزم خونه ندارین خودتون یا نامزدین ؟چرا شب یلدا باید برین خونه برادرشوهر بیاد دنبالت برین خونه خودتون شب یلدا دوتایی باشین دیگ وقتی ازدواج کردین باید به این درک برسه که باید مستقل شه نکه همه مناسبتها خونه ننش باش یا خونه داداشش داره میترسونه تورو اگه اون بلد آبرو ریزی کنه توام بکن مظلوم نباش در برابرش 

عزیزم خونه ندارین خودتون یا نامزدین ؟چرا شب یلدا باید برین خونه برادرشوهر بیاد دنبالت برین خونه خودت ...

چت اخرببین