2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 196 پست
خب عزیزم اگه بابات راضیه اون بهتر میدونه ‌ولی من بودم به هیچ عنوان نمیرفتمولی اگه هم رفتی اصلاواصل ...

چت اخرببین

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهشا باباتو کوچیک نکن انقدر تماس و پیام جواب نده تا پاشن بیان با پدرت صحبت کنن اونا باید از جدایی ...

چت اخرم ببینید

اره خداشاهده نابودم کردن افسردگی گرفتم بابام گفت من ازاول ب این وصلت راضی نبودم فکرنکنید ازسرراه اور ...

حالا که عقدی خیلی راحت بهم بزن تموم بشه بره

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

دم پدرت گرم

ببین اگه الان وا بدی تا اخر عمرت اسیر این مردی قشنگ تو خونش حبست میکنه حتی اجازه نمیده به خانوادت سر بزنی 

قشنگ یه قلاده میندازه گرنت میکوشنتت هرجا بخواد

ببخش بابت مثالم 💝

یا درستش کن ادمش کن با جدیت یا بزن زیر همه چی یا برو باهاش و غلام حلقه به گوشش باش

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چت اخرببین

ببین بهش بگو تو منو بخاطر خانوادت له میکنی منم خانواده توام من بخاطر تو خونهم و خانوادم ول کردم اومد باهات زندگی کنم اما تو منو میدی زیر پای خانوادت تا بهم بی احترامی کنن  بی احترامی بمن یعنی بی احترامی به خودت تو باید مواظبم باشی نکنه بزاری اذیتم کنن منم الان جزو خانوادتم بگو میخوام یلدا رو دوتایی باشیم 

داره میترسونتت که پاشی بری گوش نکن جایی که بهت بی احترامی شده نرو خودت به خودت ارزش بزار تا کسی جرات نکنه بهت چیزی بگه 

وای افرین ریدی بهش 

خوب گفتی

اگه قراره بابت یه مهمونی زندگیت بترکه بزار بترکه

این مرد باهاش بری. زیر یه سقف هرچی مادرش بگه سر تو و بچت پیاده میکنه

اگه بچه دار شی شیر نداشته باشی بخوایی شیر خشک بدی مادره بگه به زنت بگو به نوه من شیر خشک نده قشنگ شوهرت گوش میده هم تو بدبختی هم بچت

تروخدا استباه نکن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تونرو ببین بعدش چکارمیکنه

انگارطلاق براشون شده ،نقطه ضعفت،که باهات بترسونت 

بعدخودت ،بگو،بابات بگه ،فکرنکن یه بارطلاق گرفتی ،دیگه هرکاربکنن میمونی وتحمل میکنی ،اراین خبرانیست  

شوهری بخوادسراین چیزا وتعصب خانواده زن طلاق بده ،شوهربه دردبخورنیست ،همان بهترزودترطلاق بده 

ازدواج دوم طلاق گرفتن ،خیلی‌بهترازاینکه بچه داشته باشی ،بسوزی‌وبسازی‌بخاطربچه

چت اخرببین

بببین این از همین الان اینطوریه میگه طلاقت میدم خانوادم خانوادم میکنه خانواده احترامشوواجبه ولی دیگهونه اجازه بدی به زنت توهین کنن خودتم باهاشون بخندی بهش بگو باهمون خانوادت ازدواج کن 

این ادم زندگی کردن نداره بدبختت میکنه 

تا عقدی جداشو 

الان جدا بشی بهتره تا فردا ازدواج کنی طلاق بگیری 

ببین بهش بگو تو منو بخاطر خانوادت له میکنی منم خانواده توام من بخاطر تو خونهم و خانوادم ول کردم اومد ...

میگ اسم خانوادم بیاری طلاق

ببین بهش بگو تو منو بخاطر خانوادت له میکنی منم خانواده توام من بخاطر تو خونهم و خانوادم ول کردم اومد ...

چت بعدیم بخونید

وای افرین ریدی بهش خوب گفتیاگه قراره بابت یه مهمونی زندگیت بترکه بزار بترکهاین مرد باهاش بری. زیر یه ...

چت بعدیم بخون

تونرو ببین بعدش چکارمیکنهانگارطلاق براشون شده ،نقطه ضعفت،که باهات بترسونت بعدخودت ،بگو،بابات بگه ،فک ...

چت بعدیم بخونید

چندسالته والا چهارده پونزده ساله هام حتی زیر بار زور نمیرن نمیدونم نمیدونم چیه نرو الان پیام بده برو ...

چت بعدی روبخونید ک نرفتم خواستم اروم جلوبرم ولی داره سواستفاده میکنه جوابشودادم