2777
2789

شما به استخاره اعتقاد دارید؟

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها منم برام  خاستگار اومده 

کی میتونه استخره بگیره 😂

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐  https://abzarek.ir/service-p/msg/1740613  

حالا که استخاره کردی باید عمل کنی بهش

بله قبول دارم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خیلی برا خواهرم برا خواستگارش استخاره میگرفتم میگفت بد میاد اخرشم یه اتفاق افتاد که باعث شد این ازدواج کنسل شه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
بهش عمل کن با توجه به اون تاپیک خواستگارتون ک شراب میخوره میگم

آبجو میخوره اونم گاهی ولی اخلاقش خیلی خوبه

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

[QUOTE=364050255]نه پیش ی آدم موثق[/QUOTEبا اینایی ک میگن استخاره گرفتی باید عمل کنی برای یکی از بستگانم در مورد ازدواج استخاره گرفتن سه بار پشت هم خیلی خوب در اومد تا عقد کردن بعد ۲ماه جدا شدن تازه عاشقم بودن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من باشم خواستگار را رد میکنم

من اعتقادی ندارم چون دیدم برعکس اومده دوستم پیش آقای ناصری برای عقدش استخاره کرد خوب اومد الان داره طلاق میگیره