خدایا چقدر بی عدالتی آخه یکی رو زیبا خلق کردی،یکی رو زشت آفریدی پولشو دادی ک خودشو از نو کوبید و ساخت،چرا به من نه خوشگلی دادی نه پولشو دادی یه مقدار طلای اول زندگیمو همه رو دادم بابت عمل بینی و گونه و ژل لب و لیزر جای جوش صورت و هاشور و صافی مو و بابت انواع و اقسام کرمها و ژل و صدافتابا و پن برای سفید شدن پوست ولی به فاطمه ی زهرا دریغ از یک درجه بهبودی تمام تلاشا رو دکترا ناموفق خواندن.میگن جنس بینیت ضخیمه نشد پوستت کلفته و تیره لیزر جواب نمیده،و صورتت یه مشکل داره که با ژل گونه و لبت میجنگه و آبش میکنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
در عجبم میگید خوبم من،حتی بچهای خانواده ی شوهرم بهم میگن چقدر زشته اومده عموم رو گرفته چون تو جمعشون ...
در چهره ی شما هیچ عیب ظاهری وجود نداره ، همه ی خانواده های شوهر فکر میکنن بچشون تهفست،اگر بچه ها هم چیزی میگن احتمالا از دهن بزرگ تر ها شنیدن که اونها هم پشت سر شگر اضافی خوردن وگرنه بچه عقلش به اینا قد نمیده
در عجبم میگید خوبم من،حتی بچهای خانواده ی شوهرم بهم میگن چقدر زشته اومده عموم رو گرفته چون تو جمعشون ...
دوست عزیز میشه یکبار دیگه عکستون بزارید تا ما هم ببینیم و نظر بدیم؟
من خودم از قیافم راضی نیستم چون قرینه نیست یه طرف صورتم یه مدله . طرف دیگه یه مدل دیگه ... به زور اعتماد به نفس خودمو نگه داشتم .. البته فعلا هیچ عمل زیبایی نکردم.
دماغم بزرکه و عمل لازمه . ابرو چشم لب گونه .. هیچکدوم قرینه نیستن🥲 منم از چند نفری حرفای بدی شنیدم خیلی دلم شکسته.