2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124603 بازدید | 1511 پست

اگر حس می‌کنی زشتی تو چیزای دیگه سعی کن موفق باشی.سرکار برو.یه هنری یاد بگیر.ورزش کن هیکلت خوب باشه.اشپز خوبی باش.اینا همش بهت اعتماد بنفس میده.همه خشگلا خوشبخت نیستن اونا هم قطعا کمبودهایی دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی واقعا دیگ خیلیاشون واسه جذابیتش نیس وسواس گرفتن،از همه بدتر و زشتترش زاویه ی فکه قبلا جادوگرا ا ...

دقیقا همسایه ماهم این شکلیه‌‌بس که به لباش ژل زده موقع حرف زدن بین کلماتش صدای کشیده شدنه آب دهنش میاد😐😂

واقعا..

به اسی گفتی خوشگلی که پسندیده شدی

منظورش این بود اونی باید بپسنده شمارو پسندیده

خیلی واضح بود منظورش

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
به اسی گفتی خوشگلی که پسندیده شدی

گفتم خواستنی بودی ک پسندیده شدی خواستنی بودن ربطی به زیبایی نداره شاید بخاطر سوادش موقعیت اجتماعیش طرز حرف زدنش راه رفتنش خندیدنش اینا همه تاثیر داره 

به نام خدایی که دو چشمکی مکی🥲
تیره دیگه خداییش زشته کی از تیره بودن خوشش میاد از سفیدی بدش میاد

نه خیر...کاملا متوجه شدم شما اعتماد بنفستون زشته نه پوستتون البته ببخشید اینو میگما قصدم اینه با دید دیگه ای خودتونو ببینید

نمیگم از پوست سفید بدشون میاد

ولی پوست تیره هم جذابه

شما ببین پوست شکلاتی تازه چقد کشته مرده داده😂🌱

من یکیو میشناختم در طول زندگیش کلا پارتنرایی که داشته سبزه بودن

میگفت از سبزه ها خوشم میاد

ینی تو یه ادم سفید اطراف این پیدا نمیکردی

میخام بگم همونقدر که سفید طرفدار داره

سبزه هم طرفدار داره

دلبرخفته، خفتیدی؟ 🤭عزیزم شوهرت خانوادش اول تورو دیدن بعد پسندیدن بعد اومدنچشماشون باهاشون بوده ،خیا ...

شوهرم پدر مادرش مرده بودن ،زنش جدا شده بود ماشینش تنها دارایی رو داده بود ب زنش و یه بچه ۴ ساله رو دستش مونده بود هیچ پولی نداشت که بره زن خوشگل بگیره اومد منو گرفت که کلفتی بچه رو بکنم میگفت خوشگلا همرام نمیشینن

دقیقا همسایه ماهم این شکلیه‌‌بس که به لباش ژل زده موقع حرف زدن بین کلماتش صدای کشیده شدنه آب دهنش می ...

چی بگیم واقعا باور کن توی تولد شوهرم اینو خالم از در اومدن داخل بعد عملای متعددش ندیده بودمش گفتم یاااا خدا این کیه 🥴🥴🥴😐😐😐انگار کلی کتک خورده بود بعدم ارایش کرده بود روش اومده بود😂😂

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+