2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124603 بازدید | 1511 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما اگه مارو گرفتی که هیچ وگر نه شما زیبا هستی فقط حساس شدی ،اونم حتما یکی خاسته نمک بریزه چیز ...

در عجبم میگید خوبم من،حتی بچهای خانواده ی شوهرم بهم میگن چقدر زشته اومده عموم رو گرفته چون تو جمعشون همه از من خوشگلترن

در عجبم میگید خوبم من،حتی بچهای خانواده ی شوهرم بهم میگن چقدر زشته اومده عموم رو گرفته چون تو جمعشون ...

اسی بزار یبار 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
چون رینوپلاستی شدم از گوشه چشم جراحی میکنن دیگه گوشه داخلی چشمم جم شده نع خودم اولین بار که بعد باز ...

فقط تهش بگم   ریشه همه این عملایه زیبایی نداشتن اعتماد به نفس ولاغیر  

تازشم دماغم گوشتیه برگشته کسی متوجه نمیشه عمل شدم اینهمه هزینه و سختی😅

only God
به نظر من فقط، دکتر پوست لکه ها رو درمان کنه هیچ مشکلی دیگه نیست

هیچی به پوستم نساخت دکتر بنده خدا خیلی کرم آبرسان ضدآفتاب انواع شوینده‌ها رو داد اما تغییری نکرد گونه ام پر منافذه

سفید نیستم سیاهم مشکل اصلیم ک هیچوقت درست نشد تیرگی پوستمه

والا بلا خوبی

قد و وزنت چقدره؟

بعدم ب این نمیگن سیاه میگن سبزه

خاهرشوهرمنم  رنگ پوستش مث شمائه، باتفاوت اینکه واقن خوشگل نیست، بشدت چاق

بیا ببین خدای اعتمادبنغسه ، عکس خودشو میزاره تصویرزمینه 🥴🤣

یاد بگیر اسی 

کاکتوس جاش بود میوه میداد

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....