2777
2789

خدایا چقدر بی عدالتی آخه یکی رو زیبا خلق کردی،یکی رو زشت آفریدی پولشو دادی ک خودشو از نو کوبید و ساخت،چرا به من نه خوشگلی دادی نه پولشو دادی یه مقدار طلای اول زندگیمو همه رو دادم بابت عمل بینی و گونه و ژل لب و لیزر جای جوش صورت و هاشور و صافی مو و بابت انواع و اقسام کرم‌ها و ژل و صدافتابا و پن برای سفید شدن پوست ولی به فاطمه ی زهرا دریغ از یک درجه بهبودی تمام تلاشا رو دکترا ناموفق خواندن‌.میگن جنس بینیت ضخیمه نشد پوستت کلفته و تیره لیزر جواب نمیده،و صورتت یه مشکل داره که با ژل گونه و لبت میجنگه و آبش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه کاری کردی دیگه عزیزم خب زمینه صورتم خیلی مهمه درسته عکس بده شاید این تصور خودت هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

کی بهت اینقدر حس ناکافی بودن داده؟

من بنظر خودم زیبا بودم بعد که بهم خیانت شد رفتم دنبال کارای زیبایی و بینیمو عمل کزدم و کلی پشیمونم 

الان که با ی نفر دیگه وارد رابطه شدم فهمیدم چقدر زیبا بودم و کافی فقط ادمای اشتباهی دورم بودن 

اگه برمیگشتم عقب انجام نمیدادم

ادم‌باید خودش و دوست داشته باشه

تو همه جوره زیباییییی مگه حتما باید شبیه این پلنگا بشی؟