2777
2789
عنوان

کجای زندگیتون ناامید شده بودین

424 بازدید | 38 پست

که یهو ورق برگشت و معجزه شد تعریف کنین 

انرژی بگیریممم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلیه ام سنگ داشت نمیشد نه بشکنن نه بیادپایین ازاون ورشوهرم منت ها میزاشت سرم یهو سنگ اومدپایین با دردوحشتناک دکتری پیداکردیم که بتونه دربیاره با منت برد دکتردکتر درش اورد و هزینه که گفته بود درخواست نکرد چون به دستیاردکترگفتم توروخدا مشکلمو حل کن موندم تومنت حل شد اومدم یه چن روزبعد گوش شوهرم به کل کرشد درمانم کرد جواب نگرفت منم بعد40روزبردم پول دکتردادم

تو زندگیمون یکی بود خیلی آدم فتنه ای بود 

واقعاً دیگه ناامید شده بودم یه بار نشستم از ته دلم گریه کردم گفتم خدایا چرا جواب اینو نمیدی میذاری اینقدر فتنه کنه زندگی ها رو بهم بزنه 

بعدش خواب دیدم سر مزار شهیدی دارم گریه می‌کنم ازش میخوام خودش جواب این آدمو بده 

خیلی نگذشت اون آدم آبروش رفت تو فامیل 

الان بیشتر به خدا نزدیکم دیدم واقعا کارما وجود داره

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

اتفاقا خدا واسه من هیچ وقت به وقتش کاری انجام نمیده ،منظورم از وقتش وقتیه که من ذوقش و دارم آمادگی دارم ،،، دیگه فهمیدم شانس و تقدیر مثل آجیل مشگل گشاست که رو سر همه میریزن امااااا بغل یکی پر میشه به یکی هم هیچی نمی‌رسه ،دیگه خودتی و شانست

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بچه مم مریضه بدتر شده حال روحیم

عزیز دلمممم 

ایشالا به حق حسین خدا شفای بچه تونو بده

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
بعده وقتی گفت منو نمیخاد

اتفافا بعدش مهمه چرا بعدشو نگفتی

بعدش فقط منتظر بودم برگرده ولی برنگشت

عزیزم ایشالا بهترین ها واست اتفاق بیفته 

فک کردم برگشته واسه همین گفتم بعدشو بگو

عزیزم ایشالا بهترین ها واست اتفاق بیفته فک کردم برگشته واسه همین گفتم بعدشو بگو

من بهش پیام دادم 

خواستم دوباره برگردیم ولی گفت ازدواج کرده 

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

من بهش پیام دادم خواستم دوباره برگردیم ولی گفت ازدواج کرده

واااای حال اون لحظتو نمیخوام حتی تصور کنم