2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124603 بازدید | 1511 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نشی که عزیزی 🌹

😘❤️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یغنی چشمات دیگ مثل قبل درشت نبود؟؟؟

چون رینوپلاستی شدم از گوشه چشم جراحی میکنن دیگه گوشه داخلی چشمم جم شده نع خودم اولین بار که بعد باز شدن پانسمانم دیدم بیهوش شدم مثل ترکمنا شدم البته جسارت نشه

only God

اسی میزاری؟ 

بخدا ببینم راستشو میگم 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
چون رینوپلاستی شدم از گوشه چشم جراحی میکنن دیگه گوشه داخلی چشمم جم شده نع خودم اولین بار که بعد باز ...

پشیمون شدم از عمل بینی 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
بنگرید

عالی بودی،‌ ما ک همو نمیشناسیم ک بخام الکی دلداری بذم،‌

صورتی ک ب دلم نشینه چیزی نمیگم ک دلش نشکنه ،‌

ولی تو واقن خوبی، وگرنه نمیگفتمت،

مطمئن باش بهترازمنی با اون درازم🫠😫

لطفا دیگه ب خودت توهین نکنی

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
بله من با همین خصوصیات بود بینیم.بعدش دکترا جوابم کرون گفتن تغیری نمیکنی ولی من قبول نکردم

حالا عمل کردی تغییری نداشتی؟؟من که بی خیال عمل شدم نمیتونم هم پولم بره هم زیر تیغ برم هم تغییر نکنم .خدا هرچی داده باید شکر کرد بنظرم شمام راضی باش به رضای خدا‌.البته عزیزم من فکر میکنم شما حال روحیت خوب نیست که گیر دادی به چهرت.مشکلت و ریشه یابی کن شاید افسرده ای

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه