2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 291 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا صدبار به خودمم ثابت شده ها ولی باز میرم نگا میکنم دیوونه میشم

من هر بار تونت رفتم یا فکر کردن ام اس دارم یا ایدز یا سرطان 🫤

بخدا راس میگم ساعتها نشستم گریه کردم الان چند ساله گذشته از همه سالم ترم😹

گوگل سرچ نکن هر چیزیو ربط میده به اون دکتر هم بردی دیگ بله دکترا میفهمنسیستم ایمنی بدنش پایینه ک‌زود ...

دکترا میفمن؟کاری را ایشون ندارم یه مادره همیشه نگران که به بدترین ها فکر میکنه ولی بزارم بگم دکترا چندان هم نمیفهمن من خواهر شوهرم سرطان کبد داشت چندین بار دکتر رفت گفتن معدت هست دوبار رفت اندوسکوپی گفتن  مشکلی نداری اونم اومد نشست نشست اخرش یهو از پا در اومد رفت دکتر گفتن ۹۵ درصد کبد از بین رفته ایشون مشکلش کبد بوده دکتره ربطش داده بود معده در عرض یه ماه فوت شد چرا چون اونقدر دیر فهمیدن که مشکل کبدش هست که کلا کبدش نابود شده بود وقتی فهمیدن که تمام علائم سرطان کبد تو ایشون ظاهر شده بود اگه اون دکتر زود متوجه شده بود کبدش مشکل داره نه معده شاید الان زنده بودن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عزیزم مشکل ریفلاکس مشکلی نیس ک ۳ماه دارو بخوره خوب شهشاید دلدردش بیفته با قرص ها ولی باید ادامه داد ...

عزیزم دیگه دکترش بهترین دکتر تبریزه یعنی تو تبریز فقط دوتا فوق تخصص گوارش کودکان هست این بهترینشه ولی نمیدونم چرا ادامه نمیده قرصاشو

باید اینسری خودم بگم

خدایاااا چرا انقدر برای هر چیزی بدترین حالت ممکن رو در نظر می گیرید آخهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نت س ...

نه خداروشکر همچین چیزی نداره خون دماغ شه 

تو نی نی سایت مامانایی که سرطان داشت بچشون نوشته بودن تو علایم سرطان خون هم زده سرفه و شکم درد

عزیزم خب دیگه وقتی cbc هم دادید و نرمال بوده نگران چی هستید؟نگرانیتون دیگه تبدیل شده به یه نگرانی بی ...

آنکولوژی نبردم بایدببرم گوارش و ریه بردم

اخه بعضی روزا میگه پام درد میکنه دکتر میگه بخاطر مدرسه و فعالیته ولی من بخاطر اونم میترسم

مال همسرتون تو آزماش خون ساده نشون داد؟

سرطان خون بله تو ازمایش نشون میده بقیه رو نشون نمیده عزیزم نگران نباش گلم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عزیزم یکی از علایم سرطان خون تب بالا ست که قطع نمیشه بچه همسایمون داشت و خدا رو شکر درمان شد

تب هفته پیش که سرما خورد داشت خوب شد ولی

از اونم میترسم هعی تبشو نگا میکنم