عزیزم من سبزیم رو از جای خاص میگیرم خودش اندازه ها رو میدونه
ولی شنبلیله خشک و پودر رازیانه از باید های قرمه سبزی منه
من گوشت رو جدا میپزم جوری که کمی اب بمونه ازش
لوبیا چیتیمم جدا کامل میپزم
تو یه ظرف حساااابی سبزی هامو تفت میدم در حدی که سیاه بشن بعد پودر شنبلیله و رازیانه اضافه میکنم
پیاز داغ درست میکنم در حد نوک قاشق غذاخوری رب میزنم حالا اب و گوشت رو اضافه میکنم لوبیا چیتی و سبزیمم همینطور .لیمو عمانی که از قبل سوراخ کردم داخل اب جوش گذاشتم تا تلخیش بره رو اضافه میکنم
حتماااا یه دونه عصاره گوساله هم میزنم حالا زیرشوکم میکنم
چنان لعابی میده عطر و طعمش مستت میکنه