2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 184 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط یه نکته در مورد قورمه سبزی جا افتاده بگم بهتون 

از اول پخت چند لیتر اب نریزید تا بپزه و جا بیفته 

هر بار ۲-۳ لیوان آب جوش بریزید و بذارید بپزه و وقتی آبش کامل بخار شد ،باز آب جوش بریزید .اینجوری یه قورمه سبزی لعاب دار خوش مزه  خواهید داشت

عزیزم من سبزیم رو از جای خاص میگیرم خودش اندازه ها رو میدونه 

ولی شنبلیله خشک و پودر رازیانه از باید های قرمه سبزی منه 

من گوشت رو جدا میپزم جوری که کمی اب بمونه ازش

لوبیا چیتیمم جدا کامل میپزم 

تو یه ظرف حساااابی سبزی هامو تفت میدم در حدی که سیاه بشن بعد پودر شنبلیله و رازیانه اضافه میکنم 

پیاز داغ درست میکنم در حد نوک قاشق غذاخوری رب میزنم حالا اب و گوشت رو اضافه میکنم لوبیا چیتی و سبزیمم همینطور .لیمو عمانی که از قبل سوراخ کردم داخل اب جوش گذاشتم تا تلخیش بره رو اضافه میکنم 

حتماااا یه دونه عصاره گوساله هم میزنم حالا زیرشو‌کم میکنم 

چنان لعابی میده عطر و طعمش مستت میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لوبیا حتما حداقل شب تا صبح خیس باشه سبزی قرمه سبزی ریییز خرد بشه وخووووب با دقت طولانی سرخ بشه رنگش نزدیک به سیاه باشه .گوشت و پیاز خوب تفت داده بشه اودیه نمک فلفل زردچوبه گوشت که خوب  پخت لیمو عمانی بندازین و در نهایت وقتی آب گوشت کم کم شد سبزی رو بریزید واز زمانی که سبزی ریخته شد حرارت کم کم باشه سعی کنید سبزی رو خودتون بخرید و ریز کنید و گشنیز و شنبلیله بیشتر باشه ترکیبش شامل تره جعفری گشنیز شنبلیله کمی نعنا کمی اسفناج یا برگ چغندر

من به سبزی معمول قرمه سبزی، ریحون و پیازچه هم اضافه میکنم

با شعله کم خوب سرخش میکنم

از لوبیا چیتی، لوبیا قرمز و لوبیا عروس برای داخلش استفاده میکنم

و البته کلا با شعله کم میپزمش، برای شام از صبح می‌زارم روی گاز

بزار قشنگ جا بیفته و کم آب بشه 

من سبزی منجمد میخرم ادویه قورمه خریدم ،۲۰ دقیقه آخر بهش اضافه میکنم قورمه سبزی هام خوشمزه ان

در حد معمولی خوشمزست یا در حدی که زبانزد بشه؟ من آش رشتم معروفه مثلا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من روغن دنبه میزنم فقط روغنش سبزی از بیرون میگیرمپیاز فراوان رنده شدهبادمجون سرخ شده یه دونه میدازم

پیاز فراوون رو هم قبلا شنیدم که قرمه رو خیلی خوشمزه میکنه

مزه دنبه نمیگیره؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم