2777
2789
عنوان

دوسه روز اول پریودی

297 بازدید | 42 پست

چیکار میکنید ک لباستون کمتر کثیف بشه نشتی نده 

مخصوصا موقع خوابیدن خیلی بد میشه شرایط ااااه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شورتکس بپوش اصن لباست کثیف نمیش

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

خونریزیم زیاد نیست

وای هیچوقت فکرنمیکردم انقدر دلم بخواد پریود بشم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

خونریزیم زیاد نیستوای هیچوقت فکرنمیکردم انقدر دلم بخواد پریود بشم

منمممم

این ماه ی گندی زد شوهرم ینی خدا خدا میکردی پریود بشم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

منمممماین ماه ی گندی زد شوهرم ینی خدا خدا میکردی پریود بشم

وای منم همینطور😂😭 

تازه فکرشو کن من دوماهه عقد کردم اصلا انقدر استرس دارممم میخوام زعفران دم کرده بخورم میترسم😮‍💨

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

وای منم همینطور😂😭 تازه فکرشو کن من دوماهه عقد کردم اصلا انقدر استرس دارممم میخوام زعفران دم کرده ب ...

ولی جونم ب لبم رسید تا پریود شدم

از کجا بخرم این😂🥺

لباس زیر فروشیا

پرده نداری ینی

نه