2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 291 پست
سرفش ده روزه ولی اصلا با قرص شربت خوب نمیشه واسه همون میترسم

نترس میگم خواهرزاده های من یکساله فقط دارن دارو میخورن حیوونی ها.ده روز زیاد نیست که دختر منم یه هفتس سرفه داره.صدجور آنفولانزا و فلان اومده الان.تترس

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره. والا خواهرم بچه هم نیست این دل دردهارو داره . حساسیت داریم هممون .هر کدوم یه واکنشی داری ...

اخه این هیچی نمیخوره بخاطر دل دردش

مامانم نافو میدومه باید بگم نگا کنه

ده روز طولانیه؟ پسر من دو ماه سرفه میکرد مابینش دو سه روز خوب بوذ باز سرفه میکرد سرفه وحشتناک تا اب ...

دخترم انقد سرفه میکنه بالا میاره😪

پارسال دختر منم ۴ماه پشت هم سرفه میکرد اخرش یه دکتر تشخیص داد خلط پشت گلو داره ده روز قرص نوشت بااون قرصا رفته بود تا امسال مهر مریض شد از اون موقع تک و توک سرفه میکرد ده روز پیش دوباره سرما خورد سرفه وحشتناک میکنه

دل دردش احتمالا بخاطر التهاب عدد لنفاوی شکمه.. دخترمنم الان یکساله کامل درگیره.. دکترا اخرین بار گفتن فدخ داره ببر جراحی.. ولی درنهایت یه دکتر بعد معاینه و بالا پایین کردن بچه گفت غدد لنفاویش التهاب داره.. دراصل شکمش سرما خورده 

میدونم نگرانیتون رو درک میکنمممخودم مادر نیستم اما مادر خودم رو هزاران بار دیدم که تا من یه سرما خور ...

اره عزیزم باید ببرم شوهرم دیوونه شده چون من زیاد نمیرم بخاطر بارداری اون میبره میگه دیگه خسته شدم حق داره بیچاره ماهی دوبار سه بار دکتر میفرستم از استرس

راهمون هم از دکتر دوره باید ۳ ۴ ساعت راه بره

دخترم انقد سرفه میکنه بالا میاره😪پارسال دختر منم ۴ماه پشت هم سرفه میکرد اخرش یه دکتر تشخیص داد خلط ...

دقیقا مشکل پسر من موقع غذا خوردن نذر و نیاز میکردم سرفش نگیره دل و رودش بالا میومد. پسر من الرژی داره خیلی حساسه زود مریض میشه بدم مریض میشه انقد افکار منفی داری اصلا خوب نیستا

خواهرم وقتی بچه بود همینطوری شد خیلی درگیرش بودیم آخرشم فهمیدیم همش واسه الرژیه بیمارستان غریب تهران تشخیص دادن از بس دکترش آنتی بیوتیک داده بود حساسیت و آلرژی گرفته بود ب آنتی بیوتیک الانم ک نزدیک 27سالشه هنوزم آلرژی داره نگران نباش 

نه میگن گوارشیه.. ببین کلا دکترا اینجورن کوجیکترین چیز مشکوک بببینن ول نمیکنن که پس چیزی ندیدن تا ال ...

نمیدونم من از اول فوبیای سرطان دارم الانم دیگه خوب نمیشه فکرم فقط به اون میره تو اینترنتم که علایمشو زدم اوورد دیشب چشم رو هم نذاشتم