2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

2344 بازدید | 290 پست

میشه کساییکه خدایی نکرده تجربشو داشتن بگن علائمش چی بود تو بچه ها 

من خیلی میترسم 

دخترم همش چند ماهه دل درد داره چند ماه خوب میشه با قرص باز دوباره شروع میشه زود زود هم سرما میخوره الان ده روز میشه همش سرفه داره اصلا قط نمیشه خیلی میترسم تو نت همش علایم سرطان میاره 

واسه دل دردش هم همش دکتر میبرم آندوسکوپی هم شده

تو ۶ ۷ماه چندبار سونو ازمایش بردم نرمال بودن

اگه حدایی نکرده سرطان خون بود تو آزمایش نشون میداد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله نشون میداد این فکرا چیه آخه؟؟؟؟؟

این اینترنت رو ازین مادرا باید گرفت 

واسه بیماری هیچ چیزیو تو نت سرچ نکنیدددددددددددددد فقط ببرید دکتر اگه بردی دکتر دارو داده همونو مصرف کنید

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

سلام یکی از فامیلای ما دخترشون ۴ سالش بود درگیر شد یکسال بعد خوب شد خوشبختانه

ضعیف شده بود کلا بچه ها اکثرا چون ضعیفن از قیافشون معلوم میشه که یه بیماری ای دارن

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
تو نت همیشه بدترین حالت ممکن رو مینویسن. قرار نیست واقعا باشه همچین چیزی ک

اخه چند ماهه خوب نمیشه علتشم نمیدونم دیوونه شدم همش استرس شبا تاصب گریه میکنم 

آخه چرا همه چیز گوگلو قبول میکنید شما الان بنویس سرم درد می‌کنه از چیه هزار تا درد میچسبونه به آدم آخه قرار نیست هرچی تو گوگل نوشته درست باشه که

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

چرا به بدترین چیزا فکر میکنی؟ افتادگی ناف هم باعث دل درد میشه. حساسیت هم دل درد رو داره 'سرفه هم داره .زیادم بشه سرما میخوره. 

برای آرامش مادرم" برای سلامتی برادرم" برای چشمهای دخترم "  برای بیقراری این دل پرغصه من" برای غم نهفته در سینه خواهرم" برای من" برای ما" برای آرامش همه دعاکنید

تو نتتتتت؟؟؟

اخه تو نتتتتت؟؟؟؟؟؟

پزشک متخصص رفته ۲۰ سال درس خونده که شما برای سلامتی بچتون توی نت سرچ کنیدددد؟؟؟

خب شاید مشکل گوارشیه یا سیستم ایمنیش ضعیفههه

اول برید دکتر ازمایش بدید بعد از تز های نت استفاده کنید

اه

عصبانی شدم