2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29325 بازدید | 4482 پست
😍😍😍😍😍😍 مرررررسیهمین قدرم واسه منه برف ندیده خیلی هست آزی 😉

عزیزمممم شما کجاتون برف ندیدست!!!.همینقد وفادار ب دوستی،نگهش داشتم😌

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که امشب امضای خدا ویژه پای برآورده شدن تک تک آرزو هاتون باشه 

خونه دار شدن محیا جونم مخصوص 🫀😍💫انشالله 

♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

من همتون رو دعا میکنم منو هم از یاد نبرین 😘😘

.. 

من امروز روز خوبی رو داشتم 

ماسک ساختم باقلوا 😂که اینجا هم به پوستم برسم 

قرمز ها مخلوط دارچین چای ترش و ژل آلوئه ورا 

زرد ها هم آب پرتغال و دارچین و ژل آلوئه ورا 

.. 

امروز من یه کار نیک کردم 😂نتیجه داد میگم بهتون 

نمک ریختم توی کفش پای راستم 

که همیشه مسیر واسم آسوده و پر انرژی باشه 

امروز که کلی رفت و آمد داشتم روزای بعدی رو ببینم 😉

ماشین عروس دیدم بیرون 😍 دوستمو دیدم 😍اینو خریدم  و تقدیم کردم به خودم ،ماسک درست کردم 🙉 خونه مادربزرگم رفتم و برگشتم و همین 

راستی معذرت می‌خوام اگه هنوز پیام های خصوصی رو نخوندم تعدادشون زیاده 🥺در اولین فرصت میخونم ♥️ 😘

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم شما کجاتون برف ندیدست!!!.همینقد وفادار ب دوستی،نگهش داشتم😌

منم نگهش داشتم آزی ❤️🥺

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

اینارو می‌خوام انجام بدم 😂🙉به شدت علاقه مند شدم به آب نمک سارا با یه سرچ اینارو پیدا کردم 

💖💖💖بسم الله الرحمن الرحیم 💖💖💖خدایا شکرت بخاطر بزرگیت خدایا شکرت بخاطر بودنت خدایا شکرت بخاطر س ...

خوش اخلاق کی‌بودی تووو عشقمممم

چقدر خوشگله ازگل درخت کریسمسی شده پرخیر و برکت باشه دستت درد نکنه 😍 😍 ماهم لذت بردیم از دیدنش

عزیزدلمی🥰

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که امشب امضای خدا ویژه پای برآورده ...

سلااااام عزیزمممم مرسی ،همینجور خودت‌گلم...

اورین‌دخمل فعال 🧿💝 الهی شکر ک‌کلی بهت‌خوش‌گذشته، نتیجه نمک‌رو بهمون‌بگو حتما ساحلی، من واسه یکاری کمر همت‌بستم اگه‌ تو اوکی‌بودی بابتش منم‌با‌نمک‌برم‌سمتش...

خواهش میکنم‌دلبر، ما صبر ایوب داریم...چون‌منم تو صف خصوصیام😂😂😂

اینارو می‌خوام انجام بدم 😂🙉به شدت علاقه مند شدم به آب نمک سارا با یه سرچ اینارو پیدا کردم

چ باحال،مرسی‌گلم