2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29287 بازدید | 4482 پست
این‌محله ماستهمینقدمونده😂😂😂

چقدر خوشگله ازگل 

درخت کریسمسی شده 

پرخیر و برکت باشه دستت درد نکنه 😍 😍 ماهم لذت بردیم از دیدنش

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

خدایا شکرت بخاطر روز عالی که داشتم

خدایا شکرت بخاطر خنده های از ته دلمون با بچه ها

خدایا شکرت بخاطر نگهبان خوب محلمون

خدایا شکرت بخاطر نظمی که توی خیابونا و چهارراه ها برقراره

خدایا شکرت بخاطر ظرفای خوشگلی که دارم

خدایا شکرت بخاطر افرادی که توی قالیشویی زحمت میکشن

خدایا شکرت بخاطر قالب های خوشگل دسر و ژله ای که دارم

خدایا شکرت بخاطر افرادی که توی تصفیه خونه ها کلی زحمت میکشن

خدایا شکرت بخاطر افرادی که توی مزرعه ها و شالیزارها کلی زحمت میکشن

خدایا شکرت بخاطر نعمت برق و روشنایی که شبا داریم

سپاس گزارم . سپاس گزارم . سپاس گزارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختراطب سنتی ک‌داداشم‌‌رفته بود واسه پاکسازی کبدش شربت دادهحالا داداشم میتونه ادامه قرصای ویتامینشو ...

ازگل جونم صبح ها پاکسازی کبد و شب ها  یه فاصله سه چهار ساعت بین درمان کبد و قرص های دیگهبزاره  ویتامین رو مصرف کنه  خیلیم خوبه قوای بدن رو بالا می‌بره  

راستی امروز مادرشوهرم می‌گفت  به مادربزرگم گفتم بیام بهت بگم کلم پیچ قرمز پخته شه و آب پخته شده رو بخوری درمان فوری کبد چربه چندبار پشت سر هم مثلا یک هفته هرروز سر یه ساعت مشخص بخوره و اون یک هفته رعایت غذایی کنه انشالله که زودترنتیجه بگیره 💫💕 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

حرفات به دل میشینه سارای عزیزم .می‌دونی چقدر آدم هستی با دل بزرگ.خدا همیشه یاورت و باورت باشه بانو. ...

هدا جونم یه برنامه توی گوگل پلی هست که پخش زنده حرم هاست مثلا حرم امام رضا حرم امام حسین حضرت معصومه 

که من امتحان کردم امام رضا همه صحن هارو پوشش میده و بهتر وصل میشه با اینترنت ایران 

دانلود کن و لذت ببر انشالله به زودی مشهد و کربلا مسافر باشین 

عزیزم خداروشکر بخیر بگذشت

سلاممممممم فاطمه جونم خوبی؟ فسقلی شیرینت خوبه؟؟ مرسییییییییی مهربونم انشالله خدا عزیزانت رو واست حفظ کنه 💕 ✨ سلامت باشی 

هدی جان این تصور ک همه مردم بی مشکلن اشتباه الان من مشکلات مالی دارم واقعا تحت فشاریم شاید برا شما و ...

محیای خوشگلم 💕 ✨ این روزنامه میگذره انشالله که فقط خیر و خوشی همراه باشه تنتون سلامت 

عه ساحل جونم منم ۸۱٫۵٫۲ مردادیم جفتمون😍😍عمرت با عزت نازنین خانم

😍💫😍💫😍💫ای خدااااا قلبم عشق منی تو خواهری  بلاخره منم خواهر کوچولو دارم زهرا محیا و مهدیس 😉😂😍😘😁آبجی کوچولوا 😎🤠

مرسییییییییی به همچنین خودت خوشگل من ❤️ ✨ 

فدات شم 🎀

امتحانا تموم عسل؟؟ 

رسپینا جان استاد رسیدگی و مراقبت های پوستیمون ساحل جون هستمنم همیشه از ایشون راهنمایی می گیرم من ماس ...

اختیار داری خوشگلم شما خودت بی نظیری ❤️✨

دوستان من یه کلاس روانشناسی گروهی رفتم یکشنبه و سه شنبه اس، قراره دوتا کتاب بگیریم یکی معجزه شکرگزا ...

سلامممممم عشقم مرسی دستت درد نکنه 😍😍💃🏻به به چقدر خوب میشه 🍓 

هدی جان این تصور ک همه مردم بی مشکلن اشتباه الان من مشکلات مالی دارم واقعا تحت فشاریم شاید برا شما و ...

عزیزممم💝

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
دخترا من خیلی حالم بهتره شده امروز انقد خوردم در حال منفجر شدنم 😁😁😁😁ولی مشکل همیشگی ما زنا همرا ...

الهی شکر گلم

ازگل 🥰🥰بعضی از خواب ها رویای صادقه هستناین خوابت هم از همین خواب هاستان شاء الله زود میطلبه میری گ ...

انشالله عزیزم

اره اربعین خوبه عزیزم

[QUOTE=366697949] سلام زهراجون...عزیزززم‌جاتون خالی...اونقدام سنگین‌نباریده ها، ولی همونقدم‌قشنگه... ...

فاطمه الان‌اینقد سرد شده، ک تصورشم‌نمیتونی بکنی🥶🥶🥶