2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 26871 بازدید | 4116 پست

سلام‌ عشقام...

خدایاشکرت بابت برف قشنگت

خدایاشکرت بابت گرمای خونم

خدایاشکرت بابت سقف بالای سرم

خدایاشکرت بابت رابطه خوبم با شوهرم

خدایاشکرت بابت عشقی ک ب خانوادم و بچهام دارم

خدایاشکرت بابت امنیت 

خدایاشکرت بابت‌ رابطه خوب همسرم‌با داداشام

خدایاشکرت‌ بابت سلامتی و آرامشم

خدایاشکرت بابت خوراکی های تو‌یخچالم

خدایا‌شکرت‌بابت‌ پر بودن‌فروشگاه خونم

خدایاشکرت بابت همسایه های مهربان

خدایاشکرت بابت وجود‌مادرم

خدایاشکرت‌ک لباسای خوشگلی واسه بچهام‌خریدم

خدایاشکرت بابت آرزوهای قشنگی ک دختر وپسرم‌کردن با دل‌مهربونشون

خدایاشکرت‌بابت غذاهای خوشمزه

خدایاشکرت بابت داشتن دوستای خوب مجازیم

سپاس سپاس سپاس

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که امشب امضای خدا ویژه پای برآورده ...

مرسی ساحلی بابت دعای خوبت از خدا میخام تو این شب عزیز

کنار خانواده ای چهار نفره ات بهترین زندگی ممکن رو داشته باشی 

خوش بحالت ساحل چ حوصله ای داری 😄😑😄😑

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

دخترا همین طوری که میدونید امشب شب آرزوهاست 😍😍

انرژی زمین از اذان مغرب تا اذان صبح خیلی بالا میره

بیاین امشب خیلی ویژه توی سکوت شب با خدامون خلوت کنیم

اگه امکانش بود یه شمع هم روشن کنیم چشماتون رو ببنید و پر از حس مثبت بشید و دلتون رو از هرچی کینه هست خالی کنید تا قانون خلا توی قلبتون به کار بیوفته

سه مرتبه از اعماق وجودتون بگید می بخشم ، می بخشم ، می بخشم

خداوندا مرا بخاطر تمام گناهانی که خواسته یا ناخواسته انجام دادم لطفا ببخش

بعد از اینکه سبک شدید یک قلم و کاغذ بردارین حالا 36 مرتبه عبارت ( ای توانا) رو بگید و فوت کنید به قلمتون و خواسته هایی رو که دارین رو بنویسین

هدی جان این تصور ک همه مردم بی مشکلن اشتباه الان من مشکلات مالی دارم واقعا تحت فشاریم شاید برا شما و ...

عزیزم قطعا همینه دل بی غم توی دنیا وجود نداره ولی خوب آدمیم گاهی کم میاریم وقتی با هم حرف می‌زنیم قوت قلب میگیریم آروم میشم

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که امشب امضای خدا ویژه پای برآورده ...

سلام عزیزم خسته نباشی خواهر فعال و پر انرژی من🌹

با ماسکات حال می‌کنیا ساحل 

هدیه ات هم خوشگله😍😍😍

دخترا همین طوری که میدونید امشب شب آرزوهاست 😍😍انرژی زمین از اذان مغرب تا اذان صبح خیلی بالا میرهبی ...

سارا دارم هلنو میخابونم امشب بد خواب شده بعداز اون می‌رم انجام میدم حتما مرسی گفتی😘⭐️🌙

شما به من خیلی لطف داری عزیز دلم 💜💙💜💙💜مطمئنن حال خوب من شماها هستین که همیشه کنارمین و بهم انگی ...

فدای مهربونیات...ممنونم که هستی...منم می‌خوام پیشرفت داشته باشم و رشد کنم اینجا جای خیلی خوبیه.میگم رشد معنیش این نیست که قرار کار خیلی بزرگی انجام بشه ها نه,همین که دستکش  و پیشبند استفاده میکنم و میبینم دستام چقدر شاداب ترن،همین جملات حال خوب کن هنگام نوشیدن آب میگم،همبن که از دخترت گفتی و یادم میاد و با دخترام ملایم‌تر حرف میزنم،همبن که با شوهرم اگه حرفم بشه غم دنیا نمیاد رو دلم و میگم بقیه دوستام هم مشکل دارن ولی انرژی و حال خوبشون نگه میدارن و منم کنترل میکنم.اینا همه چیزایی هست که اینجا یاد گرفتم و مدیونتون هستم.

بهترین ها در بهترین زمانها نصیبتون بشه الهی

دخترا همین طوری که میدونید امشب شب آرزوهاست 😍😍انرژی زمین از اذان مغرب تا اذان صبح خیلی بالا میرهبی ...

دیر گفتی چرا😁😁😁😁😁

ولی تو دفتر با ساده نوشتم خواسته ها و آرزو ها رد 

برا تک تکتون هم دعا کردم 😍😘

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)