2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 5738 بازدید | 310 پست
سوالاتم گذشته خودمه. تو گذشته گیر کردم. انشالله به مرور آگاه بشم

بهتره یه مشاوره بری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

تجربه شش سال حضورم توی این سایت میگه از مردابی مثل تو که می‌خوان خودشونو خوب نشون بدن باید ترسید 

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برگشتن سیارشون😂فکر میکردم زمینی میشن

دیگه رفتنی باید بره😂😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

اتفاقا از نظر من مردا هم باید در این سایت باشند تا مشکلات زنها رو بدونن 

چون بارداری و زایمان شاید در ظاهر برای زن و مختص زن باشه ولی اگه یه سر به سایت بزنی و یه دور بزنی میفهمی زنها چقدر از درک نشدن و کمک نداشتن و نفهمیدن های شوهر در موقع بارداری و زایمان شکایت  دارن 

به نظر من باید آقایون باشن تا درد زن باردار و مادر و تنهایی رو بفهممنتا دیگه کسی از خانمها تنها نباشه

کاربر همبند با کاربری هزارمشای روتو برم بشردوستان اونی که بهش گفته خواجه حریم سلطان من بودمتازه اینم ...

شما اشتباه می کنید. ایا تنها من نوشته شما را دیده ام.

در اینده با مقایسه محتوا و سبک نوشتن من با کاربر مورد نطرتان به اشتباهتان پی می برین.

خودتون میدونید با خدای خودتان. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

شما اشتباه می کنید. ایا تنها من نوشته شما را دیده ام.در اینده با مقایسه محتوا و سبک نوشتن من با کارب ...

ببین

خودتی

گوش کن منو

خوووووودتی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چه منظوری هست بین علاقمند به مطالعات زنان بعد ایموجی قاشق و بعد قاشق چنگال و بعد بشقابو...!؟ این جامعه مجازی مختص به خانم ها ساخته شده و جای برای بحث و پرسش و پاسخ ازادانه زنانه هست و چه توجیحای عجیب که برای بُعد زنانه و مطالعه اینجا هستید به اندازه کافی جامعه مرد سالار همه جا هست و به اندازه کافی زن ها زیر ذره بین شماها هستن اگه اینجاییم داریم در یک محیط زنانه افکارمون رو ابراز میکنیم و حق داریم نخوایم شما اقایون به هر دلیلی اینجا باشین

آقای پاسخگو اینجا هم که حضور داری چرا هیچی نمیگی پس فقط تاپیک خانوما دین داری میکنی ؟؟😂😂

گفتم که اشتباه می کنید.قدری قصاوتتون رو به تاخیر بندازین. ممنونم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی