2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30128 بازدید | 4599 پست
سخنرانی که گوش میدادم در باره همين چیز ها هم میگفت من بخاط اینکه سارا مون گفته بود ورودی ذهنتون رو ک ...

😂😂✨✨✨😂😂😂 نه سارا گفت موج منفی و.. رو اجازه ندین نگفت کنجکاوی نکنین راجب ماورا 

.. نه ندیدم فاطمه حتما میرم میبینم 

واقعا ؟؟ خدا هممون رو نگهبان و نگهدار باشه انشالله 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

ای واای،‌ورودی من از کنترل خارج شد😂😂😂

😂😂😂😂😂

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیا خصوصی بهت‌میگم‌ساحلی...

چشممممم فدات مرسییییییییی نازنینم 💘 

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم شب تون بخیرررررر 

من اسامی یه سری از فرشته  ها رو لیست کردم واسه اینکه کار نامه نویسی و درخواست از فرشته هامون راحت تر باشه 

اگه شما اسم یا موجودیت دیگه ای رو میدونستین بگین 

سپاس فراواااااان 💕✨💕✨

فرشته عشق و دوست داشتن در قرآن ◀️اسرانجائیل 

فرشته ی بهبود روابط عاطفی در قرآن◀️جرمیل 

فرشته مسئول رزق و روزی ◀️میکائیل

فرشته مسئول برطرف سازی فتنه و سحر ◀️هاروت و ماروت

فرشته مسئول ضبط اعمال ◀️عتید و رقیب 

فرشته مسئول سلامت زنان و روشن بینی ◀️هانیل 

فرشته مسئول رفع عقده های روحی و روانی و آشکار سازی راز های درونی ◀️رازیل

فرشته مسئول عشق و ازدواج ◀️راحیل 

فرشته مسئول تحولات مثبت در زندگی انسان ها◀️جرمیل

فرشته ای که با ذکر یا ارحم راحمین مسئول پاسخگویی به نیاز انسان هاست ◀️ اسماعیل 

فرشته ای که با ذکر صلوات بر پیامبر مسئول پاسخگویی به نیاز و درود به انسان هاست ◀️ ظهلیل

فرشته ای که در زمان های سختی و رنج به کمک انسان می آید همچنین برقرار کننده صلح است ◀️شموئل 

فرشته ای برای سهولت در امور دنیوی و مایحتاج زندگی ◀️آریل

فرشته ای که در آشفتگی ذهنی و بی نظمی زندگی مسئول نظم است ◀️ جوفیل 

فرشته ای برای برطرف کردن سوءتفاهم ها و عشق بین روابط انسانی ، و بهبود روابط آسیب دیده ◀️راگول

دوستای خوشگلم سلااااام امیدوارم روزتون عاااالی باشه🥰طبق قرارمون من اومدم از کلاس روانشناسی گروهی که ...

سلام خانمی  🌹

مرسی از محبتتون و به اشتراک گذاشتن مطالب بسیار عالی 🥰😚

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
😂😂😂 پانته آ فقط مادر شوهرتمنم باید دست بکار بشم شیشه های خونمون رو تمیز کنیم آخه هر موقع پاک شده ...

خیلی هم عالی 😀

اینم خودش یه موهبته از این منظر نگاه کن که بارون جذب میکنی😉

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
چه جالب بغل کردن درخت 😍😍😍😍😍باز شدن چاکرای ریشه خیلی مرتبط با طبیعت و مخصوصا زمین هست حتی بدون ک ...

خواهش میکنم عزیزم 🌹😊

پانته آ 🥰 من پی ام تو و ازگل جون رو خوندم منظورتون از موجودات ماورایی همون اجنه و همزاد و.. هست ؟؟ ...

چقدر جالب  

منم تا حالا نشنیدم گفتگو و در خواست مستقیم رو 

جتما این چیزها هستش

همانطور که  تو  زمان حضرت  سلیمان  بوده  

چند وقت پیش یه ویسزاز استاد مقدم  گوش میدادم که نیگفت بعد حضرت  سلیمان  اولیا و انبیا تمام تلاششون رو کردند کهداین نیروها وموجودات دوحرفی رو در بند کنند و در آخر زمان افرادی اینها رو از بند خارج میکنند 

و دنیا همانند زمان حضرت سلیمان  میشه 

و فقط کسایی که خودشون رو در حمایت الهی  قرار  دادند از گزند این موجودات در امان هستند  

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ ...

سلام خانمی خوبی  🌹

مبارکت باشه و مرسی از مادر شوهرت  هوای خواهر  قشنگمون رو داره🥰😀

سلام عصر تون بخیر دخترا 🎀دیگه تقریبا آخرین امتحاناست سعی میکنم بیشتر بیام پیشتون 💓الانم قرارع برم ...

سلام مهدیس جان 🌹 خدا قوت موفق باشی خانوم گل 😚🤲

عزیزم خدا حفظشون کنه.به عقل جن هم نمی‌رسه...مامانای ایرانی واقعا نابغه هستن...مامان منم پول پس انداز ...

آفرین  به مامانتون خیلی با سیاست  هستش🥰😉

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم شب تون بخیرررررر من اسامی یه سری از فرشته ها رو لیست کردم واس ...

ممنون عزیزم  🥰

زندگیت فرشته بارون مهربان  بانو 💖😍

سلام به دوستان عزیز و خوش انرژی خودم 

خدایا شکرت برای نعمت وسایل الکترونیکی 

لباسشویی، جارو برقی، چرخ  گوشت، آبمیوه گیر.....که موجب راحتی و صرفه جویی وقتمون میشن

خدایا شکرت برای مواد بهداشتی صابون ،شامپو ،خمیر دندان که موجب تمیزی وسلامتی و خوش بویی ما هستند

خدایا شکرت  برای نانوای خوبی که  ازش نون میخریم و نونهای عالی که روزیمون هستند 

خدایا شکرت برای کافی نت محلمونوکه امروز کارهامون رو راحت انجام داد 

خدایا شکرت برای ستار العیوب  بودنت که همیشه  آبروی ما رو حفظ کردی 

خدایا شکرت برای رزاق بودنت که همیشه  روزی بی حساب و پر برکت بهمون دادی 

خدایا شکرت برای فتاح بودنت که همیشه یاریمان کردی برای موفقیت و پیروزی در امور مختلف 

خدایا شکرت برای ناجی بودنت که همیشه  منجی  و نجات دهنده ما هستی 

خدایا شکرت  برای تمامی امور که در ذهنم هست و هر آنچه از آن نعمتهایی که من در موردشون آگاهی ندارم 

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

😂😂✨✨✨😂😂😂 نه سارا گفت موج منفی و.. رو اجازه ندین نگفت کنجکاوی نکنین راجب ماورا .. نه ندیدم فاطمه ...

واقعا 😀😀😀

چیزی که دربارش کم میدونیم باعث حس بد میشه

گفتم رعایت کنم 😊

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
وای اره بخدا شکنجه میشدم بعد یه اخلاق مزخرفی هم دارم کسی یه چیزی رو بهم امانت بده عمراااااااا اگه بز ...

باری کلا 

مبارزه با نفست عالی بوده 👏👏👏😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.